Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Češkaj me, češkaj me

Svaki se pas voli maziti, pa i morski: Evo što učiniti kada vam priđe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući ovoj doista fascinantnoj snimci iskusnog ronioca Shanea, dobar je dio nas dobio priliku naučiti nešto novo - da se i ove, na glasu kao izuzetno opasne i agresivne životinje, obožavaju maziti.

Dapače, nježno trljanje njihovog nosa pruža im toliku ugodu da se zbog toga potpuno ukoče, a što je za pojedine vrste fatalno.

Pročitajte i ovo Pokladno jahanje - 2 Šokačko sijelo Plemenite životinje u središtu stoljetne tradicije: "Tko je progutao konjsku dlaku, to ostaje do kraja života" Ilustracija Ljubav je kriva?! ''Štene je letjelo 10 metara u daljinu'': Žena koja baca životinje kroz prozor ponovno ima psa

Naime, da bi dobivale kisik, kroz škrge psina neprestano mora prolaziti voda, no budući da nemaju sve spirakulum koji izbacuje vodu iz škrga dok miruju, neke su prisiljene plivati čak i u snu.

Stoga, ukoliko se nađete u situaciji da koju razveselite, sjetite se da to ne smijete činiti predugo jer će ostati bez kisika i uginuti vam pred očima.

Ova je 'ribica' imala tu sreću da je naletjela na iskusno društvo, pa je nastavila s plivanjem jednom nakon što je 'terapija' završila.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene