Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Citati za povijest

Sudačka mudrost: 'Ne dozvolite da vas naoružana majka pronađe u ormaru svoje kćeri'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac s Floride koristio se mudrostima pokojnog folk pjevača pri donošenju presude u sudskom slučaju tužbe za prekomjernu uporabu sile.

Slučaj je pomalo bizaran, jer se radi o tužbi koju je podnio mladić, kojeg je majka djevojke s kojom je uhvaćen odjeven 'ničim osim izrazom iznenađenja na licu' (potpuno obnažen) u njezinoj kući, istjerala na ulicu uz prijetnju oružjem.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 1 Presuda za ratni zločin Obrazloženje presude Glavašu: "Uzeli smo u obzir da je izuzetno zaslužan za obranu grada" Kazna nezadovoljnom sucu, ilustracija - 1 Narušio ugled Kažnjen sudac koji je odgađao rasprave zbog zlovolje, dobit će po džepu

>> Sudac u sporu divova: Samsungovi tableti 'nisu cool poput iPada'

Naime, dotična majka zapravo je policajka, a sudac je tijekom donošenja oslobađajuće presude koristio i stihove pokojnog folk pjevača Jima Crocea.

'U jednoj od svojih balada, Jim Croce je upozoravao na četiri stvari koje jednostavno ne treba činiti: ne povlačite Supermana za plašt, ne pljujte uz vjetar, ne skidajte masku usamljenom rendžeru i ne zezajte se s Jimom', napisao je sudac u obrazloženju presude.

'Mogao je dodati i peto upozorenje na tu listu: I ne dozvolite da vas naoružana majka pronađe u ormaru svoje kćeri', dopisao je mudroviti sudac, prenosi Huffington Post.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene