Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sudac s Floride koristio se mudrostima pokojnog folk pjevača pri donošenju presude u sudskom slučaju tužbe za prekomjernu uporabu sile.


Slučaj je pomalo bizaran, jer se radi o tužbi koju je podnio mladić, kojeg je majka djevojke s kojom je uhvaćen odjeven 'ničim osim izrazom iznenađenja na licu' (potpuno obnažen) u njezinoj kući, istjerala na ulicu uz prijetnju oružjem.

Vezani članci Pronađena peta žrtva pod ruševinama zgrade u Miamiju Raste broj žrtava u Miamiju: Pronađena peta žrtva pod ruševinama zgrade, traga se za još njih 156 Slika nije dostupna Tragedija se mogla izbjeći? Tri godine prije smrtonosnog urušavanja zgrade u Miamiju stručnjak upozorio na oštećenja

>> Sudac u sporu divova: Samsungovi tableti 'nisu cool poput iPada'

Naime, dotična majka zapravo je policajka, a sudac je tijekom donošenja oslobađajuće presude koristio i stihove pokojnog folk pjevača Jima Crocea.

'U jednoj od svojih balada, Jim Croce je upozoravao na četiri stvari koje jednostavno ne treba činiti: ne povlačite Supermana za plašt, ne pljujte uz vjetar, ne skidajte masku usamljenom rendžeru i ne zezajte se s Jimom', napisao je sudac u obrazloženju presude.

'Mogao je dodati i peto upozorenje na tu listu: I ne dozvolite da vas naoružana majka pronađe u ormaru svoje kćeri', dopisao je mudroviti sudac, prenosi Huffington Post.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.