Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Studentica tvrdi da je, nakon što je otvorila svoju torbu, doživjela šok, a cijeli je slučaj prijavila policiji.


Studentica modne industrije iznenadila se kada je nakon leta za New York otvorila svoju prtljagu, piše New York Post. 

Vezani članci Brod Jadran (Foto: Wikipedia) Pedeset kg kokaina, hrpa ilegalnog oružja i oteti hrvatski jedrenjak: Objavljeni detalji nevjerojatne akcije crnogorske policije Kokain, ilustracija (Foto: DPA/PIXSELL) Privatni avioni i ubačeni agenti DEA-e: U velikom poslu s kolumbijskim kartelom pao Crnogorac, dio bande koja je švercala 7 tona kokaina u Europu

U Veliku Jabuku vraćala se iz Trinidada i Tobaga, a kada je došla u sobu u domu na Manhattanu, u svojoj je putnoj torbi pronašla 4,5 kilograma kokaina.

Izbezumljena 21-godišnjakinja odmah je pozvala policiju. Objasnila je kako nema pojma kako se u njenoj torbi našlo 150 tisuća dolara 'bijeloga praha'. 

Nevjerojatno što su pronašli u grudima!

Policija kaže kako je moguće da je studentica zaista žrtva krijumčara droge. Nije im to prvi slučaj ovakve prijevare. Kažu da za akciju saznaju najčešće kada krijumčarima plan propadne, pa vrijednu robu nađu nedužni putnici. 

Međutim, kažu da njen poziv ne znači da ju ne sumjiče za krijumčarenje. 'Postoji mogućnost da se prepala i odustala od svega, a ipak se zaštitila navodeći nas na krivi trag', kažu iz policije. Studentica je trenutno na slobodi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook