Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odalo je ponašanje

Nevjerojatno što su pronašli u grudima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik odjela narkotika rekao je da je žena zbog neprirodnog ponašanja prilikom pregleda na aerodromu zadržana na promatranju.

Odjel narkotika madridske policije obavio je hvale vrijednu akciju uhvativši 43-godišnjakinju koja je u svojim implantantima skrivala skoro 2 kilograma kokaina, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

Splićanka uhićena zbog prostitucije

Načelnik odjela narkotika rekao je da je žena venezuelanskog porijekla koja je u Španjolsku sletjela iz Kolumbije zbog neprirodnog ponašanja prilikom pregleda na aerodromu zadržana na promatranju. Kasnije je temeljnim pregledom tijela utvrđeno da se je u svojim umjetnim grudima u zemlju pokušala unijeti gotovo 2 kilograma kokaina.

Kokain je iz njezinih grudi uklonjen u bolnici u Madridu, a žena čiji identitet za sada nije poznat uhićena je te se nalazi u pritvoru. Protiv nje će se voditi kazneni postupak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene