Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ŠTRUMPFOVI STIGLI U HRVATSKU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mile Kekin kao zločesti štrumpf!

Velika nagradna igra u klimatiziranim dvoranama kina Cineplexx!

Pročitajte i ovo Ilustracija zaostajemo za prosjekom Objavljeni su podaci o BDP-u, izjednačeni smo s Mađarskom i na začelju smo EU-a Ris na području Parka prirode Učka Lijepo iznenađenje U Parku prirode Učka snimljena je rijetka "velika zvijer": Ova divlja životinja na tom području nije viđena desetljećima

Nakon globalne svjetske premijere koja je održana ove nedjelje u 162 grada u preko 60 zemalja svijeta među kojima su bili Zagreb i Split, odnosno kina Cineplexx City Center one East i City Center one Split – animirani hit „Štrumpfovi 2 (3D)“ konačno je doštrumpfao u domaće klimatizirane kino dvorane! Već od danas, dan prije službenog početka kino distribucije, oni najnestrpljiviji mogu uživati u novoj avanturi omiljenih animiranih likova na pretpremijernim projekcijama u multipleksima Cineplexx i CineStar diljem Hrvatske!

Osim pretpremijernih projekcija, multipleksi Cineplexx za svoje su posjetitelje pripremili i štrumpfastičnu nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Sony Xperia Tablet Z! Naime, svatko onaj tko kupi kinoulaznicu za hit „Štrumpfovi 2 (3D)„ dobit će prijavnicu koju mora ispuniti i ubaciti u štrumpfastičnu kutiju koja se nalazi u predvorju kina. Nagradna igra traje u razdoblju od 1. do 30. kolovoza nakon čega slijedi izvlačenje tri sretna dobitnika.

Sudeći prema popunjenosti kino dvorana za vrijeme globalne svjetske premijere kako u svijetu tako i u Hrvatskoj, nesumnjivo je da nas očekuje vjerojatno najveći kino hit ove godine! Film „Štrumpfovi 2 (3D)“ u domaća kina dolaze sinkronizirani na hrvatski, a našoj će publici najzanimljivija vijest svakako biti da je jednom potpuno novom liku – zločestom Štrumpfu imena Hakus – svoj glas posudio Mile Kekin, pjevač popularne skupine Hladno pivo.

Kako se Mile snašao u ovoj ulozi provjerite već od danas u klimatiziranim kino dvoranama multipleksa Cineplexx i CineStar diljem Hrvatske!

O filmu:
U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Vragolani“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak. I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene