Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAKO POBOLJŠATI POTENCIJU I SEKSUALNI ŽIVOT

Stručnjaci na skupu vrhunskih znanstvenika odgovaraju na pitanja koja muče 87% muškaraca

Turbo MAX
Turbo MAX
Rezultati anonimne ankete provedene među muškarcima od 30 do 60 godina dali su šokantne rezultate. Oko 87% muškaraca priznalo je da ima problem sa seksualnim životom. Poražavajući je bio podatak da je skoro pola njih mlađe od 40 godina. Je li riječ o problemu o kojem se prije nije govorilo ili je pak ovo problem današnjice?

 Na nedavno održanom skupu stručnjaci su se složili u jednom: dobna granica se pomiče. Nekada su problem s erekcijom i libidom imali isključivo muškarci stariji od 50 godina. Danas se s tim problemom susreću i muškarci od 20 godina. Danas čovjek udiše onečišćeni zrak, jede hranu koja sadrži bojila, konzervanse, nitrate, puši i konzumira alkohol. Sve te tvari liječnici su odavno prepoznali kao otrovne za naše tijelo. Imajući u vidu da loš seksualni život utječe na samopouzdanje, odnos s partnerom, izaziva psihičke probleme i dovodi do stresa, depresije, osjećaja krivnje – jasno je koliko je problem ozbiljan. Stoga će vas obradovati činjenica da su stručnjaci na svom skupu predstavili i rješenja za ovaj problem. Ali, krenimo od početka...

Kao što većina ljudi zna, onog trenutka kada tijelo pošalje veće količine krvi u muški spolni organ kako bi se napunila njegova 3 cilindrična tijela, on ulazi u erekciju. Kada se cilindrična tijela napune, istovremeno dolazi do pritiska na krvne žile koje ispuštaju krv iz penisa, tako da krv koja dolazi u penis ne odlazi u istoj količini iz njega. Baš zato spolni organ i postane tvrd.
Ako je cirkulacija krvi loša, dolazi do erektilne disfunkcije. Kako na cirkulaciju danas utječe veliki broj čimbenika, nije ni čudo što sve veći broj muškaraca u godinama ima ovaj problem. Zato je bitno poboljšati cirkulaciju krvi. Ali, kako to postići?

Turbo MAX Turbo MAX

Stručnjaci su pokušali dati odgovor na ovo pitanje.

Prva predstavljena metoda, različite vakuumske pumpe, je svima dobro poznata. Muškarac stavi svoj spolni organ u pumpu i pomoću pritiska privlači veliku količinu krvi, a zatim stavlja prsten koji sprječava istjecanje krvi i time osigurava erekciju.
Međutim, ove pumpe imaju i negativnu stranu. Navedeno je da rade samo dok muškarac drži prsten na penisu, što dovodi do narušavanja muškosti jer je prsten vidljiv i njihovim partnericama. Također, ukazano je na činjenicu da prečesto korištenje pumpi može uzrokovati trajnu nesposobnost postizanja erekcije (erektilnu disfunkciju).

Turbo MAX Turbo MAX


Druga predstavljena metoda na ovom skupu su bile tablete. Iako mnogi korisnici prijavljuju da postižu dobre rezultate korištenjem tableta, one zapravo mogu biti i opasne. Izazivaju niz nuspojava, a često dovode i do ozbiljnih zdravstvenih problema. Upozorili su da se nikako ne smiju koristiti bez prethodne konzultacije s liječnikom, posebno ako imate neki zdravstveni problem.

Treća je na red došla najinvazivnija i najopasnija metoda – kirurški zahvat. Najčešće se muškarci odlučuju za ovu metodu kada žele produljiti spolni organ, a ujedno i poboljšati seksualnu izvedbu.
Međutim, sama operacija je previše rizična, skupa i iziskuje dugoročan oporavak. A rezultati nisu uvijek zagarantirani. Treba imati na umu da je muški spolni organ vrlo prokrvljen i operacije mogu biti jako rizične. Uz to, postoji rizik od infekcije. Zapravo, nije navedena niti jedna prednost u odnosu na ostale metode.

Turbo MAX Turbo MAX

Muškarci koji su isprobali neko od navedenih rješenja iznijeli su svoja iskustva.
Na iznenađenje prisutnih, kao najnoviji način rješavanja problema s erekcijom predstavljen je učinak različitih flastera. Kao najučinkovitiji (zbog posebnog omjera sastojaka) su predstavljeni Turbo MAX Blue flasteriOni su sada dostupni i u Hrvatskoj.
Flasteri za probleme s erekcijom su posebno popularni zbog lakoće korištenja. Muškarac zalijepi flaster na dio kože bez dlaka (ruka ili leđa), a sastojci koji se u njemu nalaze apsorbiraju se u tijelo. Njihovo djelovanje utječe na širenje žila i opskrbu penisa većom količinom krvi.
S obzirom da se radi o potpuno prirodnom i bezbolnom rješenju za muške probleme, nije iznenađenje da je većina muškaraca oduševljena novom metodom. Korisnici flastera su potvrdili da flasteri ne izazivaju nikakve nuspojave i prikladni su i za starije osobe. Jedan tretman traje mjesec dana – svaka 24 h se lijepi po jedan flaster, a u pakiranju se dobiva ukupno 30 flastera.
Posebno je istaknuto da na tržištu postoji vrlo mali broj flastera koji su provjereni i sigurni za uporabu. Turbo MAX Blue flasteri nemaju nuspojava i preporučuju se kao jedan od najsigurnijih načina za poboljšanje erekcije. Možete ih naručiti na službenoj stranici distributera.

Turbo MAX Turbo MAX

Skup je završen upozorenjima da se posebna pozornost posveti odabiru proizvoda za rješavanje problema s erekcijom. Muškarcima su preporučeni Turbo MAX Blue flasteri kao sredstvo koje mogu koristiti bez ikakvog straha. Zaključeno je i da nakon konzultiranja s liječnikom mogu koristiti i tablete, ali samo ako im njihov liječnik potvrdi da su one sigurne za njih.

Operacije i vakuumske pumpe izazivaju dosta nuspojava i rizične su, zbog čega se ne savjetuje njihovo korištenje. Još jednom je podvučena važnost pravilnog odabira metode za poboljšanje seksualne izvedbe, jer pojedine metode mogu čak i pogoršati stanje.

Na redu je i specijalno iznenađenje SAMO ZA ČITATELJE ovog članka: Samo danas imate pravo na 50% popusta na Turbo MAX Blue flastere!

Ne gubite vrijeme, jer je ova nevjerojatna ponuda vremenski ograničena! Umjesto da platite svoje Turbo MAX Blue flastere 599,94 kn, platit ćete samo 299,97 kn. Sve što trebate učiniti je kliknuti OVDJE

UPOZORENJE: Broj pakiranja po specijalnoj cijeni je ograničen.

Napomena: Flasteri dolaze u diskretnom pakiranju!

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene