Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Jeste li i vi ovo gledali?

Evo što se ove godine najviše gledalo na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Facebook je objavio što su njegovi članovi najviše čitali i međusobno razmjenjivali.

Najpopularniji je članak New York Timesa u kojem se uspoređuju snimke Japana prije katastrofalnog potresa i tsunamija te one nakon toga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najgledanije emisije Nove TV Najbolje godine, Farma i Dnevnik na vrhu po gledanosti

>> Japanska katastrofa najskuplja u povijesti

Astronom Park Kunkle je izračunao da je zbog nestabilnosti Zemljine osi pomaknut zodijak, što je itekako uznemirilo zaljubljenike u horoskop. 'Sada su se nebeska tiela pomaknula i Sunce je u drugoj konstelaciji. Greška je trenutno za jednu čitavu konstelaciju', upozorava Kunkle. Ne treba ni zaboraviti na novi znak, zmijonosca. 'Zmijonosac je već godinama potvrđena konstelacija, ali ga se jednostavno izostavlja', poručio je Kunkle.

Razmjenjivala su se brojna videa, a posebice onaj s jednog vjenčanja gdje mladenka i njezin otac iznenade goste nesvakidašnjom plesnom točkom. 

Mnogi su izmjenili snimku na kojoj je lijes poginulog američkog vojnika Jona Tumilsona i njegovog psa kako leži pored njega i tužno ga gleda. 

Tu je i fotografija ogromnog krokodila s Filipina. Golema zvijer bila je velika 6,4m i težio više od jedne tone.

Na tisuće Facebookovaca je nasmijao 'razgovor' blizanaca blizanaca Sama i Rena. Njihovu je snimka na You Tubeu pogledana više od 50 milijuna puta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene