Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Moraš vidjeti nove bradavice'

Što reći kad šefica od vas traži da životinji pokazujete grudi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od najbizarnijh tužbi ikad ide na račun udruge Gorilla Foundation.

Dvije žene koje su radile za američku organizaciju Gorilla Foundation, Nancy Alperin i Kendra Keller, sada tuže svog bivšeg poslodavca jer im je, navodno, šefica udruge, Francine Patterson, naredila da jednoj gorili pokažu grudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

33-godišnja gorila Koko poznaje znakovni jezik te razumije oko 2000 engleskih riječi, a navodno ima i fetiš na ženske grudi.

VIDEO Djeca ga zezala, a GORILA OVAKO UZVRATILA!

Nancy i Kendra tuže fondaciju za više od milijun dolara jer im je bivša šefica u nekoliko navrata rekla da se skinu pred gorilom.

Tužiteljice kažu kako je Francine Patterson jednom rekla: 'Koko, moje bradavice vidiš svaki dan. Vjerojatno su ti već dosadile. Moraš vidjeti nove bradavice. Okrenut ću se da ti Kendra može pokazati svoje'.

Udruga, naravno, poriče sve optužbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene