Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki već i postoje

Pentagon još 2011. napravio plan borbe protiv zombija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za invaziju zombija, o kojoj slušamo uglavnom na televiziji, pripremio se i Pentagon.

O invaziji zombija slušamo uglavnom na televiziji, ali za moguću apokalipsu, koja bi sa sobom donijela vojsku nemrtvih, pripremio se i Pentagon. Napravljen je plan koji za cilj ima očuvanje svetosti ljudskog života, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Tsai Ing-wen daje intervju za NY Times Rat nije opcija Tajvan: Kina preopterećena unutarnjim problemima da bi razmatrala invaziju Vladimir Putin i Xi Jinping Partnerski odnos Putinu stiže kineski vođa: Potpisat će niz važnih dokumenata, objavljeni detalji

Iznesen je u dokumentima koji su se našli u posjedu magazina Foreing Policy. U dokumetu koji na sebi nosi datum 30. travnja 2011. detaljan je opis načina borbe protiv mnogi vrsta zombija. Najgori mogući scenarij je ona u kojem bi zombiji napali i tako zarazili velik broj ljudi, te ostavili malo vremena za odgovor na napad.

Dokument se dotiče i zombi pilića. 'Iako to možda zvuči smiješno, to je zapravo jedina klasa zombija čije je postojanje dokazano', piše u planu.

Kad bi svijetom zavladala pandemija... Pogledajte kako počinje panika!

Takozvani pileći zombiji nastaju kada poljoprivrednici odluče ugljičnim monoksidom eutanizirati stare kokoši koje više ne nesu jaja, pokopaju ih, a one onda pandžama nađu svoj put natrag prema površini.

Drugi mogući napadi uključuju zle magične zombije koji će nastati kao posljedica okultnog eksperimentiranja, ali i vegetarijanske zombije koji će se hraniti biljkama pa zapravo neće predstavljati nikakvu opasnost za život.

Panika u Americi: 'Mrtvi ustaju iz grobova i napadaju ljude'!

U izvješću je napomena kako plan nije osmišljen kao šala, nego je nastao kada su vojni planeri iz Nebraske odlučili stvoriti scenarij za suočavanje s raširenim izvanrednim stanjem.

Stvorili su plan za slučaj da nas napadnu zombiji. Uključuje podučavanje civila kako preživjeti u apokaliptičnom svijetu. Dokument je opisan kao alat za trening i nije riječ o strateškom planu. U 2012. godini američki vojnici bili su obučavani pomoću kreiranja lažne invazije zombija. Pentagon nije jedini s planom. Ima ga i Velika Britanija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene