Susjed napada susjeda!

Kad bi svijetom zavladala pandemija... Pogledajte kako počinje panika!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dugoočekivani blockbuster 'World War Z' od danas se može pogledati i u hrvatskim kinima!

Obožavatelji filmova o zombijima koji ujedno vole lik i djelo glumca Brada Pitta napokon su došli na svoje. Jer u njegovom najnovijem filmu - 'World War Z' upravo zgođušni Brad glumi glavnog borca protiv zombija!

A radnja filma ide ovako...


Jednog običnog dana Gerry Lane (Brad Pitt) i njegova obitelj našli su se us­red velikog prometnog zastoja. Bivši UN-ov istražitelj, Lane je predosjetio da se ne radi o običnoj gužvi. Policijski helikopteri letjeli su nebom, motori divljali po cestama, a u gradu je naglo zavladao kaos. Panika počinje upra­vo ovako.

Zbog nečega su ljudi počeli divlje napadati jedni druge – zbog ubojitog viru­sa koji se širi putem jednog jedinog ugriza i pretvara zdrave pojedince u nešto neprepoznatljivo i životinjsko. Susjed napada susjeda, stranac koji vam je htio pomoći odjednom postaje opasni neprijatelj. Ne zna se kako se pojavio virus i broj zaraženih naglo raste svaki dan. Pogledaj i ovo Brad Pitt "Bio je nesretan" Dok je ovako izgledao Bradu Pittu pripala je titula kojom se rijetki mogu pohvaliti, ali njemu se baš i nije svidjela!



Svijetom je zavladala pandemija. Zaraženi su porazili svjetske vojske i srušili njihove vlade. Lane je primoran vratiti se svojem opasnom prijašnjem životu kako bi osigurao sigurnost svoje obitelji te povesti očajnu potragu po cijelom svijetu za izvo­rom epidemije i nečim što je može zaustaviti.

Ne propustite Svjetski rat Z — od danas u svim kinima!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene