Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobni 12.12.2012.

Spremajte sve na USB, najavljuju kaos na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa svojih laptopa i kompjutora prebacite sve vrijedne dokumente na USB stick, jer ih danas možda više neće biti.

Savjet je to astrologinje Jessice Adams koja predviđa da će 12.12.2012. godine donijeti kaos u svijet interneta i medija, prenosi dailytelegraph.com.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slijedi nam 7-godišnje razdoblje kušnje? Evo ga opet: Kršćanski numerolog koji je tvrdio da će sudnji dan biti 23. rujna ima - novi datum Slika nije dostupna Pa recite da nemamo sreće 10 situacija u kojima je zamalo došlo do smaka svijeta, a da toga nismo ni bili svjesni

'Na ovaj datum svijet će osjetiti utjecaj stresnog preklapanja Merkura i Neptuna', ističe Jessica te iako ne može sa stopostotnom sigurnošću potvrditi kako će medijski svijet sutra doživjeti kolaps, kaže da se bolje pripremiti i sve bitne dokumente arhivirati na USB.

>> Idućih dana dežurnog krivca tražite u Saturnu

No to nije sve. Ukoliko ovaj dan i prođe bezbolno, kaos se na internet vraća 21.12.2012. kada i Maje predviđaju smak svijeta.

'Dana 21.12.2012. Jupiter će se naći u znaku Blizanaca što će uzrokovati nove smetnje s online svijetu. Na taj je dan i hakerska grupa Anonymous najavila nove napade', upozorava Adams.

Zato za svaki slučaj USB-ove u ruke i krenite s prebacivanjem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene