Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesporazum

Policajci mu na silu upali u stan misleći da gine, a on samo pjevao operu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi su bili uvjereni da se iza vrata odvija prava drama. Kako susjedi, tako i muškarci u uniformi.

Uvjereni da mu život visi o niti, amsterdamski policajci su u utorak na silu upali u stan neimenovanoga zaljubljenika u operu kojem priroda na njegovu žalost nije dala talent jednog Luciana Pavarottija.

Pročitajte i ovo Geert Wilders Protivi se pomoći Nizozemski Donald Trump poručio: "Mi smo europske budale jer smo primili najviše ukrajinskih izbjeglica" Neredi u Nizozemskoj Ozlijeđeni policjaci VIDEO Veliki sukobi Eritrejaca u Nizozemskoj: Pale automobile, proglašeno izvanredno stanje

Policajce je nazvao zabrinuti susjed koji je bio uvjeren da se nedaleko od njega odvija prava drama, a da je situacija krajnje kritična pomislili su i muškarci u uniformama kada su se pojavili ispred vrata.

Nesporazum dana: Vojnik pohitao u pomoć otetoj ženi ne shvaćajući da je na filmskom setu 

Budući da nitko nije otvarao, odnosno da se urlikanje ponavljalo iz sekunde u sekundu, vrata su naprosto razvalili, međutim čim su ušli u stan su shvatili da će im eventualno trebati prigušivači, ali ne i pištolji.

Ispred njih je sjedio muškarac sa slušalicama na ušima, kojeg je opera toliko ponijela da je iz svega glasa pratio glazbu i oponašao vokale.  

Nachtelijke nachtegaal !Dinsdag 26 januari 2016, nog vroeg in de nacht, kregen de collega's een melding van huiselijk...

Posted by Politie Amsterdam Zuid-Buitenveldert on Tuesday, January 26, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene