Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti im zatvor

Šokiran prizorom na stanici - 'Rijetko se susreće nešto ovako drsko'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokirani putnik u podzemnoj željeznici je snimio fotografiju na kojoj se vide muškarac i žena u intimnom odnosu - na javnom mjestu.

Policija Massachusettsa pokušava ući u trag paru koji je snimljen u oralnom seksu u podzemnoj željeznici nakon što im je osoba koja ih je snimila poslala fotografiju i od njih zahtijevala trenutnu akciju.

Postavivši fotografiju na društvene stranice policije, ljutit putnik je napisao: 'Draga policijo, razumijem da imate financijskih problema i da je teško funkcionirati u slomljenom sustavu. Međutim, moji porezni dolari trebali bi me zaštititi od toga da gledam čovjeka kako na javnom mjestu prima oralni seks'.

Navodni incident dogodio se oko 19:30 sati na stanici za metro u Bostonu. Policijski poručnik Richard Sullivan je rekao kako daje sve od sebe da pronađe i uhite ovaj par. Rekao je kako neće tolerirati takvo ponašanje.

'U svojih 20 godina rada rijetko sam se susreo s nečim što je ovako drsko. Što da je u blizini bilo neko dijete?', komentirao je poručnik ovo djelo za koje je predviđena kazna zatvora do tri godine.

Pročitajte i ovo Boston pod vodom (Foto: AFP) Jak vjetar i visoka plima Smrtonosna oluja pogodila Ameriku, žrtva i 6-godišnji dječak: Zatvorene vladine ustanove, Boston pod vodom Boston pod vodom (Screenshot Reuetrs) "Ciklonska bomba" Ekstremno vrijeme: Temperature minus 35, Boston pod metar vode, spektakl na Niagarinim slapovima

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene