Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A gdje su roditelji?

Šokantno: Najmlađi alkoholičar na svijetu ima samo dvije godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnji Kinez Cheng najmlađi je alkoholičar na svijetu. Otkako su ga roditelji 'skinuli' s alkohola pokazuje jasne znakove apstinencijske krize.

Maleni Kinez Cheng Cheng prvi je put okusio alkohol sa samo deset mjeseci života kad mu je otac u vino umočio štapiće za jelo ne bi li prestao plakati. Okus vina Chengu se svidio iste sekunde te je danas, kao dvogodišnje dijete, najmlađi alkoholičar na svijetu.

Pročitajte i ovo U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Chengovoj obitelji njegova navika ispijanja alkohola baš je simpatična. Smiješno im je kad dječak ispije čitavu bocu nekog alkoholnog pića bez ikakvih posljedica. Kažu kako mališan nikada nije pokazivao znakove alkoholiziranosti.

Tko je tu lud? Dvogodišnjak pušio, prolaznici se smijali!

Nakon što je priča o dvogodišnjem alkoholičaru izašla u javnost Chengova obitelj našla se na meti kritika. Liječnici upozoravaju roditelje da mu smjesta prestanu davati alkohol jer djeca njegove dobi još nemaju potpuno razvijene organe te će mu ova navika zasigurno ozbiljno narušiti zdravlje.

Dječakovi roditelji sada su u velikim problemima jer dječak pokazuje jasno znakove apstinencijske krize, ali i konačno su postali svjesni kako zbog svojih postupaka mogu završiti u zatvoru, piše Shanghaiist.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene