Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Probudilo je maštu

Snimili su prijevoz diskolike letjelice uz policijsku pratnju blizu Područja 51

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prizor je navodno zabilježen u blizini Područja 51 (Area 51), čuvene vojne baze smještene u Nevadi, koja je dugo golicala maštu teoretičara zavjere uvjerenih da Amerikanci i izvanzemaljci nešto petljaju.

Dvojica Amerikanaca snimili su konvoj koji je kod mnogih razbudio maštu, prijevoz diskolike letjelice uz silnu policijsku pratnju.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Jeziva snimka misterioznog objekta Puno nedoumica VIDEO "Koji je ovo ku*ac?!" Ukrajinski vojnici objavili jezivu snimku misterioznog objekta

Prizor je navodno zabilježen u blizini takozvanog Područja 51, čuvene vojne baze smještene u Nevadi, koja je dugo golicala maštu teoretičara zavjere uvjerenih da Amerikanci i izvanzemaljci nešto petljaju.

Namjena te baze, doduše, ni danas nije u potpunosti poznata javnosti, pa brojni i dalje rado nagađaju kako u suštini služi za razvoj i testiranje eksperimentalnih borbenih letjelica.

Bio to slučaj ili ne, snimka teško da svjedoči o postojanju izvanzemaljske civilizacije, odnosno o potrebi nekog 'malog zelenog nesretnika' za zemaljskom vučnom službom jer mu se pokvarilo prijevozno sredstvo.

Brojni su zapravo uvjereni da na snimci gledamo transport 'nevidljive' bespilotne vojne letjelice X-47B s uklonjenim krilima, koja je još 2012. godine zaintrigirala javnost jer je predstavljena kao prvi zrakoplov kojim upravlja umjetna inteligencija.

Naravno, tu je i mogućnost da se na kamionu nalazi tek golema replika filmskog izvanzemaljskog broda, a što također ne bi iznenadilo jer se u tom području nalaze brojni ugostitelji i hotelijeri koji odlično iskorištavaju mit da Area 51 čuva velike tajne.

Napomenimo još i to da sličan transport pamtimo 2011. u Kansasu, pa pogledajte i taj video u kojem ćete čuti šerifa kako priznaje da je policija bila zamoljena da o tome ne priča previše.    

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene