Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MERCEDES VANS

Snažan i pouzdan partner za sve vrste cestovnog prijevoza

PR
PR
Uživati u poslu kojeg radite znak je velikog uspjeha. Kako biste svoj posao optimizirali i učinili jednostavnijim i udobnijim Mercedes-Benz gospodarski program nudi vozila visoke kvalitete, inovacije, ekonomičnosti i fleksibilnosti.

 Jednostavno upravljanje i udobna vožnja, uz osjećaj vožnje osobnog automobila, pružit će Vam oslonac kakav ste trebali.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST TEST: Mercedes-Benz GLA – zasluženi redizajn koji se ne vidi, ali osjeća... Slika nije dostupna TUNING Što nastane kada uprava Mercedesa ode na godišnji? E-klasa All-Terrain 4x4²!

Mercedes-Benz gospodarska vozila lideri su tržišta u korištenju modernih sustava asistencije u vožnji. Tako je primjerice sustav zaštite od udara bočnog vjetra dio osnovne opreme. Najvažniji tehnološki vrhunac je MBUX sustav. Jedinstvena značajka ovog multimedijskog sustava je sposobnost učenja zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, visoka rezolucija sučelja s kontrolom zaslona osjetljivim na dodir, navigacijski zaslon s tehnologijom proširene stvarnosti te inteligentno glasovno upravljanje s prirodnim prepoznavanjem govora koje se pokreće riječima "Hej Mercedes".

Sva vozila imaju tro-stupanjsku zaštitu od korozije, a testirana su na temperaturama do -30 celzijusevih stupnjeva kroz 17.000 ispitnih točaka. Osim što Vaše vozilo možete personalizirati kroz velik izbor dodatne opreme i učiniti ga jedinstvenim i svojim, jedna od najvažnijih odlika Mercedes-Benz gospodarskih vozila odnosi se na nizak trošak vlasništva vozila (TCO) kroz dug servisni interval do 60.000 kilometara, nisku potrošnju goriva i razumne troškove održavanja, koji će Vam omogućiti da se fokusirate na puno važnije stvari. Kako bismo Vas lišili dodatnih razmišljanja osigurali smo i produženo jamstvo do 250.000 kilometara. Mercedes-Benz gospodarska vozila prilagođena su potrebama kupca kroz brojne mogućnosti nadogradnje, od primjerice tvorničke nadogradnje rashladnih sustava pa sve do prilagodbe vozila za prijevoz osoba sa invaliditetom. Kako biste uvijek bili u sigurnim rukama uz Vas je i mreža ovlaštenih Mercedes-Benz servisa na 11 servisnih lokacija diljem Hrvatske na koju uvijek možete računati: 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Sigurnost i komfor Mercedes-Benz gospodarskog programa kao i visok ostatak vrijednosti pokazatelji su kako je odnos uloženog i dobivenog razuman te kako njihovim odabirom, odabirete snažnog i pouzdanog partner za sve vrste cestovnog prijevoza.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene