Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRNO JAJE

"Slavonska noć" u Svetom Martinu!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Zbog velikog interesa i na Vaš zahtjev, za sve one koji su propustili 1. Slavonsku večer u srcu Međimurja, Crno Jaje ponavlja spektakl i daje Vam reprizu 12. travnja 2019

 "Slavonska noć" uz koncert tamburaškog sastava "Druga Strana" i legendarnog gosta večeri - Miroslava Škore!

Pročitajte i ovo PR Oglas Najpovoljniji wellness odmor uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama! PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta!

Započnite vikend uz večer s kojom zabavi, smijehu i pjesmi kraja nema!

Petak, 12. travnja 2019., rezervirajte za Slavonsku večer uz tamburašku sastav "Druga Strana"i Vašeg miljenika - jednog jedinog Miroslava Škoru koji je odavno osvojio srca diljem Lijepe naše...

Nakon nezaboravnog petka, vikend u travnju nastavite uz wellness odmor za dvoje u Termama Sv. Martin uz smještaj u hotelu Spa Golfer 4*!

PR PR

Očekuje Vas usluga polupansiona, neograničeno kupanje u "The Temple of Life" bazenskom kompleksu, poklon bon za masažu... i pregršt ostalih bogatih sadržaja!

Proljeće je najljepše uz zelene horizonte, slikovite brežuljke i netaknutu prirodu...

Stoga, uputite se u srce prekrasnog Međimurja! Crno Jaje svojim vjernim kupcima i Newsletter pretplatnicima, osigurava i extra 100 kn popusta uz KOD: SLAVONSKAVECER! Stoga, ne propustite ovu priliku na CrnoJaje.hr i uvjerite se zašto "Slavonska noć" ima reprizu!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene