Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'sexy and he knows it'

VIDEO Hm, što li je američki predsjednik rekao kada je vidio OVO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hitovi Baracka Obame postali su jedni od najpopularnijih video na YouTubeu. Pogledajte kako američki predsjednik 'pjeva'!

Brzinom svjetlosti bespućima interneta proširila se snimka američkog predsjednika Baracka Obame kako pjeva hit pjesmu 'Get lucky' Daft Punka. Ipak, ne radi se o tome da se Obama uhvatio mikrofona i doista otpjevao pjesmu nego o montaži skupine Baracksdubs koja je iz mnoštva njegovih govora izrezala riječi pjesme 'Get lucky' i namontirala ih na matricu iste.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković poput borca VIDEO Odgovor Milanoviću: Pogledajte uz koju pjesmu je premijer ušetao u dvoranu Slika nije dostupna Nakon pobjedničkog govora VIDEO Pogledajte kako se raspjevala prva hrvatska predsjednica

>> Teoretičari zavjere: Obamin tjelohranitelj je reptil; Bijela kuća: To bi nam bilo preskupo

Baracksdubs već su dugo aktualni na Youtube pa je tako Obama u njihovoj režiji 'pjevao' i 'Call me maybe', 'Can't touch this', 'Gangnam style', 'I'm sexy and I know it' i još cijeli niz pjesama.

Možemo samo zamisliti koliko je vremena utrošeno u slaganje ovih montaža koje će vas zasigurno nasmijati. U niže priloženim videima pogledajte najnoviji Obamin hit, ali i one nešto starije. Naš favorit je definitivno 'Can't touch this', a vaš?


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene