Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najvećih internetskih trgovina povukla je iz ponude knjigu 'Pedofilski vodič za ljubav i zadovoljstvo' nakon više pritužbi posjetitelja te stranice.


Knjiga autora Phillip R.Greavesa je u samo sedam dana nakon pojavljivanja na internetu privukla gomilu negativnih komentara i gotovo sve negativne recenzije. Knjigu je ocijenilo i više od 3.000 posjetitelja davši mu uglavnom najniže ocjene, donosi Los Angeles Times.

Vezani članci Nasilje, ilustracija Vrhovni sud potvrdio presudu seksualnom zlostavljaču: Najmanje sedam puta imao snošaj s 13-ogodišnjakinjom Pedofilija na internetu, ilustracija Pedofil iz Siska skupljao dječju pornografiju s interneta, na laptopu imao više od tri tisuće fotografija i snimki

>> Španolska privela stotinu osumnjičenih za pedofiliju

>> Igrokazom upozoravaju na trikove pedofila

Negativni komentari niti ne čude kada se zna kako je autor želio pedofile prikazati u dobrom svjetlu. 'Želio sam pokazati i bolju stranu pedoseksualaca s nadom kako će oni nakon ove knjige izazvati manje mržnje te eventualno dobiti manju osudu ako ih ikada uhvate', napisao je Greaves koji očigledno pedofiliju naziva seksualnom orijentacijom nazivajući je pedoseksualizmom.