Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjerojatno nema osobe koja nije čula za DeLorean DMC-12, sportski automobil izrađen ranih 80-ih godina prošlog stoljeća koji je najviše proslavio u kultnoj trilogiji 'Povratak u budućnost'.


Ovogodišnji DeLorean Car Show održan je na Floridi. Na video snimci ispod možete vidjeti nekoliko parkiranih primjeraka DeLoreana, a na izložbu je stigao i DeLorean Monster Truck, čiji se vozač prilikom izlaska s parkirališta prilično naljutio na vozača 'običnog' Ferrarija koji mu je blokirao put.

Vezani članci Michael J. Fox i Christopher Lloyd (Foto: Profimedia) Zvijezde legendarnog filma sastale se 33 godine kasnije, omiljenog Martyja ni teška bolest nije shrvala Slika nije dostupna Povratak u budućnost - gdje su glumci danas?

>> Povratak u budućnost na struju!

Vozač DeLoreana je psovao i šakom prijetio vozaču Ferrarija, a u jednom trenutku se činilo kao da će ga jednostavno - pregaziti. No, vozač Ferrarija se ipak maknuo i sve je prošlo bez većih incidenata. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.