Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio gladan

Sina pronašla u dnevnom boravku kako se igra s aligatorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon nedavnih poplava, kada se voda povukla, jedna je Brazilka ostala u šoku kada je iza kauča ugledala 1.5 metara dugog aligatora i pokraj svog 3-godišnjeg sina kako ga miluje po glavi.

Visoke vode su aligatora donijele u dnevni boravak obitelji u gradu Parauapebas. 'Kada je žena htjela očistiti ostatke vode, vidjela je sina kako se igra iza kauča s nečim. Ispalo je kako se radi o aligatoru. Brzo je uzela sina i pozvala nas', rekao je Luiz Claudio Farias, kapetan tamošnjih vatrogasaca.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska

On tvrdi kako je dječak imao sreću, piše Telegraph. 'Da je bio gladan mogao je ozbiljno ozlijediti ili čak ubiti dječaka', dodao je.

>> U odronima i poplavama u Brazilu 1.348 mrtvih i nestalih

Vatrogasci su aligatora prevezli u obližnji prirodni rezervat gdje je pušten na slobodu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene