Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Švicarska je u Zurichu izgradila 9 drive-in garaža za seks koje će koštati 1,5 euro po 'odnosu'. Zemlja u kojoj je prostitucija legalna bilježi manji broj spolno prenosivih bolesti od ostalih zemalja.


U Zurichu je izgrađeno devet odjeljaka u koje se muškarci sa svojim 'pratiljama' mogu parkirati i imati odnos bez narušavanja privatnosti ili uznemiravanja građana, prenosi The Independent.

Vezani članci Burka, ilustracija Europska zemlja danas odlučuje o zabrani burki i nikaba: "Tu je tradicija da pokažete svoje lice. To je znak naših temeljnih sloboda" Cjepivo protiv koronavirusa kompanije AstraZeneca Švicarska nezadovoljna cjepivom AstraZeneca: Brine ih učinkovitost, hoće li otkazati narudžbu?

Cilj izgradnje drive-in garaža za seks je prvenstveno smanjivanje prenošenja spolnih bolesti, pogotovo AIDS-a. Drugi cilj je prostitutkama osigurati radno mjesto, a kako je u Švicarskoj prostitucija legalna, sve žene moraju proći zdravstvene preglede.

>> Zatočila cimere, jednog prisiljavala na seks

Prostitutke više neće morati stajati na ulicama, već će mušterije, čekati kod drive-in garaža. Kabine imaju i aparate s kondomima radi veće sigurnosti i zaštite.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook