Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

S toplomjerom u plućima živi pune 44 godine!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u Kini su prilikom pregleda jednoj ženi u lijevom plućnom krilu otkrili - toplomjer! Da bi stvar bila još bolja on se tamo nalazio pune 44 godine.

'Rekla nam je da je s 12 godina imala temperaturu i da su joj roditelji u usta stavili toplomjer kako bi joj izmjerili temperaturu. No, ona ga je progutala', kazao je Yang Qihong, susjed nesretne Liu.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

>> 45 godina živjela s komadićem drveta u plućima

Njezina obitelj nije imala novca pa joj nisu mogli prijuštiti liječničku pomoć, piše portal Riplays.

Srećom, iako je u njezinim plućima ostao zaglavljen pune 44 godine Liu zbog toga nije do sada imala zdravstvenih problema. Ipak, liječnici su zabrinuti, jer ako se toplomjer razbije, živa koja se nalazi u njemu mogla bi joj ozbiljno ugroziti zdravlje. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene