Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imaš li dečka?

RENTAJ DEČKA: Ovako se djevojke izvlače iz škakljivih obiteljskih pitanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična usluga u Srbiji privlači sve više klijentica.

Kad prosječna žena uđe u 30-e te se na obiteljskom okupljanju pojavi bez dečka, odmah slijedi osuda da je usidjelica ili 'nedajbože lezbijka'. Zato korisnice Vladimirove usluge u Srbiji, 'Rentaj dečka' nemaju takav problem, piše 24 sata.rs.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Žena koja se nije udala ili nije u vezi nakon što uđe u tridesete, postaje glavna tema majki, teti i baba, koje će uz jutarnju kavu uvijek spomenuti njezino ime uz zabrinuto odmahivanje glavom.

'Što je s našom Majom, zašto još uvijek nije našla nekoga? Zna li da joj otkucava biološki sat? Da nije lezbijka?', neizbježna su pitanja.

Taj je problem imala i Vladimirova prijateljica koja je kao lezbijka uvijek nailazila na osude svoje okoline kad god bi se pojavila sama na nekom obiteljskom ili poslovnom okupljanju. Jednom je zamolila Vladimira da s njom ide na ručak kod obiteljskih prijatelja.

Otresla ga je kao toplomjer: Dečko dobio odbijenicu ispred cijele države

'Sve je prošlo kako treba, obitelj je bila oduševljena i u znak zahvalnosti mi je poklonila skupi parfem. Ona je ovu priču ispričala svojoj prijateljici koja me je zamolila za istu uslugu. Tako sam došao na ideju da od toga napravim biznis', kaže Vladimir.

Dečka u Srbiji možete iznajmiti da s vama ode na neki cjelodnevni događaj, poput vjenčanja ili krštenja ili samo da vam pravi društvo i pomogne pri kupovini ili selidbi. No ovakve usluge nisu jeftine.

'Unajmljivanje dečka na cijeli dan košta 80 eura (oko 600 kuna), što obuhvaća odlazak na neki događaj koji traje od jutra do večernjih sati, poput vjenčanja. Za kratkotrajno pravljenje društva naplaćuje se 500 dinara po satu (oko 30 kuna).

Korisnice ove usluge su većinom dobrostojeće žene stare između 34 i 39 godina, a 60 posto njih su lezbijke u čiji privatni život njihove obitelji pokušavaju 'zabadti nos'

'Prije nego što odemo sa ženom na događaj, ona nas izvijesti tko je na primjer baka 'zabadalo' ili kakav je stric kad popije, tako da uvijek budemo pripremljeni. Cilj je da ukućani vide da dečko postoji i tu se priča završava. Samo jednom se dogodilo da sam morao ići na više od jednog događaja s ženom, kako bi naša veza bila što uvjerljivija', priča Vladimir.

Naglašava da sastanak nikad ne odvede do kreveta, jer 'Rentanje dečka' nije svodnička agencija i seksualne usluge ne dolaze u obzir.

'Nas četvorica trenutno radimo ovaj posao i svi izgledamo solidno. Što ne znači da prodajemo kemiju s našim korisnicama. Mi prodajemo zaštitu od radoznale obitelji, zbog čega smo nešto između osiguranja, dobrog prijatelja i rješenja obiteljskih problema. Naravno, svakodnevno žene zovu i raspituju se za seksualne usluge, ali ja odmah kažem: ovdje nema crnaca stripera, već samo pristojnih momaka', kaže Vladimir.

Škakljiva situacija

Incidenata pri iznajmljivanju ove usluge nikad nije bilo, ali jedna situacija je gotovo bila razotkrivena. 'Jedan od dečkiju je nekoliko mjeseci nakon obavljenog posla na jednom vjenčanju, susreo tetku svoje lažne izabranice na tržnici. Prepoznala ga je ali je razgovor kratko trajao.

'Bečka škola'

Uslugu 'Rentaj dečka' u Srbiji trenutačno pružaju četiri dečka. 'Nijedna žena do sad nije imala posebne zahtjeve. Dovoljno je da muškarac bude pristojnog izgleda i dobrih manira. Nijedan od nas nije Brad Pitt, George Clooneyi ili Čola, ali su nam maniri 'bečka škola'. Gdje ćete danas pronaći muškarca koji vam svaki put otvara vrata, pridržava kaput i stolicu ili pali cigaretu? To je po meni bonton koji svaki džentlmen mora posjedovati i zato za ovu uslugu ne primam dečke koji pružaju bilo što9 manje od onoga što svaka mama želi za svoju kćer', zaključuje Vladimir.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene