Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo je boljelo

Otresla ga je kao toplomjer: Dečko dobio odbijenicu ispred cijele države

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se mnogi ljudi ne snalaze baš najbolje u čitanju znakova kada su u nekoga zaljubljeni, ma koliko ti znakovi očiti bili, dokazao je i izvjesni Thomas iz Durhama zadnjem nastavku showa Grahama Nortona.

Naime, unatoč tome što mu je dama imena Jessica već dvaput otkazala spoj tako što je u u zadnji čas našla izgovor (prvi put je to bila sestra, a drugi put upravo Nortonov show), Thomas je svejedno odlučio inzistirati i to ispred kamera BBC-ja.

Pročitajte i ovo Valentinovo - 3 U braku 70 godina Tajna dugovječne ljubavi: "Lijepa mi je. Moja prva ljubav. Slušamo jedno drugo što je najvažnije" Slika nije dostupna Ljubav traje dvije godine, šest mjeseci i 25 dana

Thomas je Jessicu upitao ima li za njega vremena sljedeći tjedan, pa doživio to da je djevojka zamolila upravo Kyle Minogue da povuče ručicu na stolici i prevrtanjem mu da do znanja da nije zainteresirana.

Snimka tog odbijanja je postala vrlo popularna na društvenim mrežama te je kod gledatelja izazvala različite reakcije.

Vratio se ranije kući jer ga je iznervirao voljeni Milan i zatekao ženu na drugom

Jedni su zauzeli Jessicinu stranu i kazali da si je Thomas sam kriv što nije čitao između redova, dok su drugi osudili djevojklu i naveli da mu nije trebala davati lažne nade kada je na spojeve pristajala.

Kako bilo, većina se složila da tu za Thomasa neće biti kruha, a i sama je Jessica priznala da nije sigurna ima li tu ikakve kemije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene