Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U programu uživo

VIDEO Rasist saznao da ima crnačkih gena, pogledajte kako je reagirao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Craig Cobb, poznat po rasističkim ispadima, u televizijskom programu uživo saznao je rezultate DNK testiranja koji su pokazali da je 14 posto subsaharskog porijekla. Pogledajte njegovu reakciju.

'Čekajte! Čekajte!', zavapio je Craig Cobb kada mu je voditeljica Trisha Goddard rekla da je prema DNK analizi kojoj se svojevoljno podvrgnuo, 86 posto Europljanin, a 14 posto Afrikanac, piše Australia News.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna

Cobb je nedavno pokušao provesti inicijativu prema kojem bi u mjestu Leith u Sjevernoj Dakoti smjeli živjeti isključivo bijelci, ali ovo otkriće bi moglo značiti da više ondje nije poželjan.

'Imate malo i crnačkog u sebi', rekla mu je voditeljica Goddard. Nakon toga, on je zanijekao znanstvenu ispravnost tog testa iznjevši pri tom još jednu uvredljivu primjedbu. 'Ulje i voda se ne miješaju', rekao je Cobb.

>> SKANDALOZNA izjava političara: 'Sretan sam kad potone brod s imigrantima'

DNK voditeljice pokazao je da je ona 90 posto subsaharskog porijekla.

A kako izgleda kada vam se cijeli svijet raspadne u televizijskom programu uživo, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene