Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerove slatke brige

Putin ne zna kako bi nazvao psa pa pita građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski premijer Vladimir Putin, pozvao je građane da mu pomognu u izboru imena za njegovog novog kućnog ljubimca- štene bugarskog ovčara.

Na Putinovu adresu www.premier.gov.ru građani su pozvani da šalju prijedloge za ime psa kojeg je Vladimir Putin na dar dobio od bugarskog premijera Bojka Borisova, tijekom nedavnog posjeta Sofiji.

Pročitajte i ovo Muškarac poginuo, troje ozlijeđenih u ukrajinskim napadima Područje Belgoroda Ukrajinci žestoko napali teritorij Rusije! Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

>> VIDEO: 'Macho Putin' sada u bolidu Formule 1!

>> Putin: Moj pas je veći, jači i brži od Barneya

Poznato je da su bugarski ovčari mirni i nježni psi, pa pretpostavljamo kako ruski premijer neće imati previše brige oko malog šteneta. Inače, Putin već ima jedanaestogodišnjeg labradora, kojem će se kroz nekoliko dana, u premijerovoj rezidenciji koja se nalazi u Novo- Ogarevom, u zapadnom predgrađu Moskve, pridružiti i maleni štenac još uvijek nepoznatog imena. Pa eto, ako imate dobar prijedlog, pomozite neodlučnom Putinu! (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene