Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ruski premijer Vladimir Putin, pozvao je građane da mu pomognu u izboru imena za njegovog novog kućnog ljubimca- štene bugarskog ovčara.


Na Putinovu adresu www.premier.gov.ru građani su pozvani da šalju prijedloge za ime psa kojeg je Vladimir Putin na dar dobio od bugarskog premijera Bojka Borisova, tijekom nedavnog posjeta Sofiji.

>> VIDEO: 'Macho Putin' sada u bolidu Formule 1!

>> Putin: Moj pas je veći, jači i brži od Barneya

Vezani članci Automobil premijerove pratnje sudjelovao u prometnoj nesreći - 3 Ipak nije premijerova pratnja: Dva službena vozila Sabora i Vlade sudarila se na cesti kod Makarske Plenković u Kokorićima Plenković: "Ne znam kako Istra misli otvoriti terase kafića", Kozlevac: "Pa mi možemo tražiti..."

Poznato je da su bugarski ovčari mirni i nježni psi, pa pretpostavljamo kako ruski premijer neće imati previše brige oko malog šteneta. Inače, Putin već ima jedanaestogodišnjeg labradora, kojem će se kroz nekoliko dana, u premijerovoj rezidenciji koja se nalazi u Novo- Ogarevom, u zapadnom predgrađu Moskve, pridružiti i maleni štenac još uvijek nepoznatog imena. Pa eto, ako imate dobar prijedlog, pomozite neodlučnom Putinu! (Hina)