Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez posljedica

Psić na teži način naučio da se s kaktusom ne treba igrati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek osam tjedana staro štene naučilo je na težak način kako kaktus nije biljka koju olako treba shvatiti.

Psić iz Arizone zaletio se na kaktus u igri i završio s desecima šiljaka u njuškici i po šapama te je zapeo "prilijepljen" na bodljikavu "klopku".

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesnosne vrućine Pali pa završili na odjelu za opekline: Pacijenti nakon dodira s asfaltom izgledaju kao da su bili u požaru Ilustracija Odluka suda Vraćaju se dva stoljeća unatrag: Jedna savezna država u SAD-u gotovo potpuno zabranjuje pobačaje

"Do vremena kad smo stigli na mjesto događaja, dobri samaritanci su ga već uspjeli osloboditi s kaktusa i ukloniti poveću količinu trnja iz njega", istaknula je Bretta Nelson iz Animal Humane Societyja za Fox News Phoenix.

Ipak, morao je kod veterinara, je još podosta trnova ostalo zabodeno u njegovu njuškicu i tijelo. Uklanjanje je trajalo nekoliko sati, no Nelson ističe kako psić nije davao znakove neugode pritom.

"Mislim da nije niti svjestan što mu se dogodilo", istaknula je Nelson. Veterinari su mu pregledali i oči te utvrdili kako nema ozbiljnijih ozljeda, dali mu lijek, te se trenutno dobro oporavlja od trnovitog iskustva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene