Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest

'Prvi put sam se seksala u 51. iako sam bila u dva braka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Maria-Louise s javnosti je podijelila neobičnu priču o seksualnom životu žene koja je bila u dva braka - oba bez seksa.

Prvi suprug John Trevor bio je stariji od Marie-Louise 12 godina. Upoznali su se kad joj je bilo 18 godina, a njemu 30. Njihovo bezseksno iskustvo počinje kada su oboje odlučili da seks neće konzumirati prije braka, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže referendum 'U ime obitelji': Prije četiri mjeseca smo predali potpise, a vlast ne reagira! Slika nije dostupna Potpisivanje peticije Traže da se u Ustav unese odredba da je 'brak zajednica žene i muškarca'

Vjenčali su se 1977. godine, ona je imala 20, a on 32. 'Medeni mjesec bio je veoma romantičan', rekla je Maria-Louise. Međutim, dodaje, imala je mjesečnicu, što je Johna užasnulo, pa su od intimnosti odustali do daljnjega.

'Do daljnjega' se pretvorilo u 'do kraja braka'. 'John koji je bio katolik, rekao mi je kako smatra da seks služi samo radi stvaranja potomstva. S obzirom na to da ja još nisam bila spremna imati djecu, dogovorili smo se da nećemo konzumirati seks', kaže Maria-Louise.

Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac

Nakon godine dana bilo joj je dosta čekanja. Maria-Louise je predložila da zajedno odu u kliniku za planiranje obitelji. No, tijekom njezinog razgovora s liječnicom, kojem je prisustvovao i John, on se onesvijestio.

'Postepeno sam se navikla na pomisao da se nikada nećemo seksati', rekla je Maria-Louise. Nova nada za 'akciju' pojavila se 1982. godine, kada je ova žena u braku bez seksa upoznala Carola, vlasnika trgovine u kojoj je radila. Bio je 22 godine stariji od nje, oženjen i otac dvije kćeri, zbog čega je pretpostavila da seks neće odbiti tako lako kao njezin prvi suprug.

S Johnom se razišla 1987. godine i sve više vremena počela provoditi s Carolom. Međutim, kako je on bio oženjen, nije želio velio varati suprugu (barem je tako tvrdio).

'Dok sam ja očajnički željela voditi ljubav, razumjela sam njegovo odbijanje. Još je bio oženjen i nismo željeli počiniti preljub. Njegovo odbijanje, bilo mi je još privlačnije', ispričala je Maria-Louise.

Krajem '87. Carol se razveo od tadašnje supruge. Iako je i tada odbijao spolni odnos s Marijom-Lousie, ona kaže da su sve druge stvari u njihovom zajedničkom bile savršene, pa u početku nije previše pažnje pridavala seksu.

'Ali, bilo je trenutaka kada sam plakala zbog frustracije i tuge. Jednom ili dva puta, pojavila sam se pred njim u seksi donjem rublju i pokušala ga zavesti, ali on mi je rekao da to nije primjereno', kaže Maria-Louse.

Kada je Carol imao 52 godine, njegov sportski posao je propao i Maria Louise je bila ta koja je uzdržavala obitelj, jer je bila uspješna predstavnica prodaje tvrtke za koju je radila. 'Puno sam putovala i kada bih se vratila kući, bila sam preumorna za seks', kaže Maria Louise.

Carol se ubrzo teško razbolio i zaprosio je na bolničkoj postelji. Maria-Louse je pristala. 'Vjenčali smo se 1995. u Somersetu, a on je bio još uvijek bolestan', ispričala je.

'2002. sam izgubila posao i preselili smo se u Francusku. Mislila sam da će nas novi početak spojiti. Nekoliko mjeseci bili smo sretni kao novovjenčani par, naravno - bez seksa', kaže Maria Lousie.

Godinu dana nakon što su se doselili u Francusku, posjetili su ih Carolovi prijatelji, a Maria Louse ih je čula kako komentiraju: 'Sigurno se puno seksaš s tom svojom mladom ženom'. On je odgovorio da su u krevetu 'kao zečevi'.

'Te sam se noći obukla izazovno. Rekla sam mu da se želim seksati. 'Hoćemo li ili što?', rekla sam mu. On je odgovorio: 'Ili što', priča Maria Lousie.

Od toga dana počele su česte svađe između njih. Carol je doživio srčani udar 2005. 'Tim, Carolov liječnik u Francuskoj, ušao je u naše živote. Razveden i tri godine mlađi od mene, Tim je bio predivan. Imao je 47 godina, visok, taman sa svilenkastim glasom poput tekuće čokolade. Čim sam ga vidjela bila sam očarana njime', kaže Maria-Loiuse.

Carol je 2008. napustio Mariju-Louise i otišao živjeti sa svojim kćerima u Cornwall u Velikoj Britaniji.

Ubrzo je Maria-Louse počela izlaziti s Timom. Kada su se počeli ljubiti, rekla mu je da se nikada prije nije seksala. Imala je tada 51 godinu.

'Ali bila si u braku', rekao joj je Tim, a Maria-Loiuse mu je ispričala svoju bezseksnu životnu priču.

'Tu noć, prvi puta u mom životu, uživala sam u strastvenom, zadovoljavajućem seksu. Imala sam 51 godinu i napokon nisam više bila djevica. Sljedećih godina nadoknadila sam sve što sam propustila. Tim i ja bi vodili ljubav šest sati u komadu. Nakon pola stoljeća gladi, napokon je bilo gozbe. Vodili smo ljubav na stepenicama, podu, kauču. Prvi sam put uživala u istinskoj intimnosti. Bilo je zabavno, izraz ljubavi', kaže Maria-Louise.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene