Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekla da će novac donirati

Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već nekoliko tjedana 20-godišnja brazilska studentica Catarina Migliorini putem online aukcije prodaje svoju nevinost. Sada joj je to i uspjelo!

Najveća ponuda stigla je iz Japana, a muškarac koji je ponudio 780.000 dolara poznat je samo kao 'Natsu'. Japanac se za djevičanstvo Brazilke natjecao s još pet ponuđača tijekom posljednjeg dana online aukcije, kad se cijena njezine nevinosti popela sa 190.000 dolara na 780.000 dolara.

Pročitajte i ovo Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo" Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru

>> Odlučila prodati vlastitu nevinost da bi pomogla siromašnima!

Migliorini je medijima poručila kako 90 posto novca s aukcije kani podijeliti u dobrotvorne svrhe, odnosno za izgradnju domova u brazilskoj državi Santa Catarina, no mnogi su izrazili sumnju u njezine namjere oko toga pa tako i Justin Sisley, koji planira snimiti i dokumentarac o toj djevojci.

'Iznenadilo me to što je rekla, jer u svakom kontaktu s njom, dala mi je do znanja kako se za to odlučila iz poslovnih razloga. Obzirom da je ta priča veliki hit u Brazilu, ona se sad nalazi u stupici. Ako ne donira taj novac, izgledat će loše u očima javnosti', rekao je za Huffington Post Sisley.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene