Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JGL+ APLIKACIJOM DO POPUSTA U LJEKARNAMA

Prva farmaceutska e-loyalty aplikacija na hrvatskom tržištu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
JGL+ (JGL Plus) je novi program vjernosti i mobilna aplikacija riječke farmaceutske tvrtke JGL, koja omogućava korištenje kupona i skupljanje nagradnih bodova za ostvarivanje popusta na JGL proizvode u ljekarnama i druge pogodnosti. JGL+ aplikacija, osim popusta, objedinjuje i novosti iz JGL Obitelji, blogove, informacije o proizvodima i drugi interaktivni sadržaj.

Radi se o prvom farmaceutskom programu vjernosti na hrvatskom tržištu, koji povezuje digitalne kanale i popuste u ljekarnama s e-kuponima. Proteklih mjesec dana je provedeno beta testiranje aplikacije, u kojem je sudjelovalo više od 50 članica JGL-ovog kluba za roditelje i trudnice „Mamina škrinjica“, iz Zagreba i Rijeke. Tijekom testiranja, korisnici su ostvarivali pravo na popuste za tri artikla u odabranim ljekarnama u Zagrebu i Rijeci, a nakon uspješnog testiranja, svi zainteresirani mogli su preuzeti aplikaciju u Google Play trgovini.

Tijekom prosinca svi korisnici moći će iskoristiti kupone na brendove u aktivnim kampanjama, poput Alfabiotika, Prolifea, Aqua Marisa, Normije, Reflustata i Magnezij TOP Direkta, za što trebaju preuzeti aplikaciju, registrirati se i preuzeti kupone. Određeni kuponi su omogućeni automatski u aplikaciji već nakon registracije, a neke će trebati potražiti po JGL-ovim web stranicama i društvenim mrežama.

Popusti se, za sada, mogu realizirati u ljekarnama Pablo diljem Hrvatske, a uskoro i u ostalima koje će sudjelovati u programu. Do kraja prosinca se očekuje i verzija aplikacije za Apple uređaje, pa će u programu vjernosti moći sudjelovati i iPhone korisnici. Aplikaciju je JGL razvio u suradnji s riječkom IT tvrtkom Exevio.

Više o JGL+ i upute za korištenje na www.jgl.hr/jgl-plus.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene