Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KVIZ

Provjerite koliko biste bili uspješni na burzi

PR
PR
Da li imate talent i vještinu za unovčavanje kratkoročnih prilika ili imate tendenciju ka metodičnom planiranju unaprijed, striktno se držeći plana dok se ne ispuni?

 Popunite kratak upitnik ispod i saznajte kakva ste zapravo osoba kada je investiranje i preuzimanje rizika u pitanju.

Pročitajte i ovo PR ZARADITE NA CIJENI DIONICA Želite potencijalno zaraditi novac? Ovo može biti prilika PR ZARADITE NA CIJENI DIONICA Želite li potencijalno zaraditi novac? Ovo može biti vaša prilika

 

 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

CFD-i su kompleksni instrumenti i nose visoku razinu rizika od brzog gubljenja novca zbog upotrebe poluge. 71% retail klijenata gubi novac trgujući preko ovog providera. Trebali biste razmotriti razumijete li funkcioniranje CFD-a i možete li si priuštiti visoki rizik od gubitka novca. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na racunu za trgovanje. Ovi proizvodi možda nece biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaca bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteci. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za tocnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene