Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sličica s gay pridea

Propovjednik joj vikao da je 'sodomit', ona ga poljubila i zaradila tužbu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Propovjednik je 'vitlajući' Biblijom prosvjedovao protiv gay pride parade u Sjevernoj Karolini. Približila mu se 74-godišnja žena i poljubila ga. Optužena je za fizički nasrtaj.

Joan Parker, deklarirana lezbijka, priznala je kako je poljubila svećenika u obraz na paradi ponosa u gradu Raleighu. Zabezeknuti svećenik zavapio je da netko uslika kako ga 'razvratnica' želi poljubiti u usta. 'On tvrdi da sam ga poljubila u usta, prokleti lažov', otresito se na incident osvrnula Parker, a prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u Španjolskoj Svećenik optužen da je s dečkom prodavao Viagru: Ponuđeno mu je psihološko i duhovno vodstvo Tik tok svećenik - 2 modernizacija u crkvi Svećenik hit na TikToku: Prije zaređenja igrao nogomet s Livajom i Perišićem, a imao je i djevojke

'Mahao je rukama gore dolje i držao Bibliju, vrištao je na sav glas 'sodomiti' i 'svi ćete u pakao'. Pomislila sam kako mu je potreban zagrljaj pa sam ga zagrlila', rekla je.

James Edward Belcher, 49-godišnji propovjednik, tvrdi kako nikad nije tvrdio da ga je Parker poljubila u usta, već da je samo okrenuo glavu od nje. 'Da nisam okrenuo glavu, dobio bih ga (poljubac) ravno u usta', pojasnio je Belcher.

Policiji je prijavio Parker za nedozvoljen kontakt. Rory Collins, šef lokalne policije nije imao izbora nego podnijeti prekršajnu prijavu. 'To je ipak bio kontakt bez dopuštenja druge osobe', zaključio je. Parker prijeti sudska kazna od najviše 30 dana dobrotvornog rada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene