Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trokut nas prati

Studentica otkrila 'prave' razloge poskupljenja domova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Studenti pri useljenju nisu imali tople vode ni grijanje, a bežični internet još uvijek čekaju'.

Revoltirana poskupljenjem domskog smještaja, Tena Mutnjaković, mlada dama koja priprema zadnji ispit na studiju novinarstva na FPZG-u, objavila je na Facebook stranici Studenskog doma "Stjepan Radić" duhovitu fotografiju koja je dobro nasmijala brojne njezine kolege i supatnike.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi Sad Studenti napadnuti dok su lijepili plakate s podacima o lošem stanju menze Menza u Zagrebu - 1 Stiglo 21. stoljeće Velika novost za studente: "Vidio sam na svoje oči. Mislim da je to trebalo dosta ranije"

Naime, Mutnjaković je za nedaće je optužila zadnjih godina popularne dežurne krivce - iluminate - tajno društvo koje je u 1776. godine u Ingoldstatu osnovao bivši isusovac i filozof Adam Weishaupt.

"NAPOKON sam shvatila što stoji iza poskupljenja domova, malo sam istraživala na netu i nije mi jasno kako ovo nisam shvatila ranije. Dala sam si truda i to pokazala slikom", napisala je Mutnjaković, koja se na uvjete u hrvatskim studentskim domovima požalila i ranije (vidi link). 

STUDENTI SE HLADE PROPUHOM Ovako se živi u hrvatskim studentskim domovima

"Zapravo sam kroz šalu željela naglasiti koliko su apsurdni razlozi i objašnjenja poskupljenja koja je ponudio SC u Zagrebu. Na ideju sam došla jer stalno čitam članke o poskupljenju, odnosno zato što je svaki od njih nedorađen i zato što nigdje nisu iznesene najbitnije činjenice", rekla je Munjaković i dodala:

"Primjerice, tko je bio zadužen za obnovu? Kakav se materijal koristio? Zašto je onaj tko je za siječanj platio stanarinu u 12. mjesecu platio staru cijenu, a oni koji su plaćali u siječnju za tekući mjesec novu? Zašto su sobe napravljene loše i nekvalitetno? Ne stavlja se dovoljno naglasak na činjenicu da studenti pri useljenju nisu imali tople vode ni grijanje, odnosno da bežični internet još uvijek nemaju".

"Vidjela sam te sobe iznutra! Nisu bili u stanju ni pločice u nekima oprati, ni ručkice za ormariće zašarafiti kako treba. Na Savi svjetlo na hodnicima gori cijelu noć – bilo nekog na hodniku ili ne – i pitam se zašto? Pa eto, kad se ima šta se ne bi trošilo...a onda to studenti pokrivaju", pojasnila je Mutnjaković, čije riječi prenosi portal Moj faks.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene