Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kanadski vrhovni sud proglasio je muškarca krivim za seksualno zlostavljanje jer je bušio rupe u prezervativima prije nego što je imao odnos sa svojom partnericom.


Kanađanina je kanadski Vrhovni sud proglasio je krivim za seksualno zlostavljanje jer je bušio rupe u prezervativima prije nego što je imao odnos sa svojom partnericom.

U čašici jogurta pronašla kondom?!

Vezani članci Koronavirus u Kini - 4 Koronavirus: Rusija uvodi vize za kineske turiste, kanadski premijer upozorava na diskriminaciju kineske zajednice Kombi (Foto: Screenshot/YouTube) Bezobraznik za volanom: Vozač kombija snimljen kako namjerno juri kroz lokve i šprica prolaznike

Craig Jaret Hutchinson je, kako tvrdi njegova partnerica, s njom imao seksualni odnos na koji je ona pristala pod uvjetom da koriste prezervativ kako ne bi ostala trudna.

Sudsko je vijeće jednoglasno zaključio da je odnosom s probušenim prezervativom počinio seksualno nasilje. Njegova je partnerica zatrudnila, premda nije jasno utvrđeno je li trudnoća nastala zbog probušenih prezervativa. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook