Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedno sveučilište u Kini ima problem sa smještajem, ali ne studenata, nego njihovih prezaštitnički nastrojenih roditelja.


Zbog njih su sportsku dvoranu Sveučilišta u Wuhanu morali pretvoriti u spavaonicu. U Kini je postala praksa da roditelji prate dijete kada prvog dana odlazi na fakultet. No, zbog politike da smiju imati samo jedno, mnogi su roditelji pretjerano vezani za svoje dijete, pa žele ostati s njim danima ili čak tjednima, piše britanski Metro.

Vezani članci Talijanska policija, ilustracija Zločin koji je zgrozio Italiju: Muškarac iz Hrvatske ubio svoje dijete (2), mučio ga i na njemu gasio čikove Nikola Vlašić Naš reprezentativac dobio prvo dijete nekoliko dana prije utakmice sa Španjolskom, sretnu vijest je vješto skrivao

'Često ne mogu prihvatiti da su njihova djeca napustila dom i otišla studirati. Ponekad se čak presele u okolicu kako bi nastavili kuhati i čistiti za svoje dijete, ali i držati ga na oku. Saznali smo da su neki čak spavali u domu, što je neprihvatljivo. Sada im dajemo pokrivač, te mjesto za umivanje i blagovaonicu i to besplatno', rekao je glasnogovornik Sveučilišta.