Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prezaštitnički se ponašaju

Problemi brucoša: Roditelji žele spavati u domu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno sveučilište u Kini ima problem sa smještajem, ali ne studenata, nego njihovih prezaštitnički nastrojenih roditelja.

Zbog njih su sportsku dvoranu Sveučilišta u Wuhanu morali pretvoriti u spavaonicu. U Kini je postala praksa da roditelji prate dijete kada prvog dana odlazi na fakultet. No, zbog politike da smiju imati samo jedno, mnogi su roditelji pretjerano vezani za svoje dijete, pa žele ostati s njim danima ili čak tjednima, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

'Često ne mogu prihvatiti da su njihova djeca napustila dom i otišla studirati. Ponekad se čak presele u okolicu kako bi nastavili kuhati i čistiti za svoje dijete, ali i držati ga na oku. Saznali smo da su neki čak spavali u domu, što je neprihvatljivo. Sada im dajemo pokrivač, te mjesto za umivanje i blagovaonicu i to besplatno', rekao je glasnogovornik Sveučilišta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene