Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S godinama se pojavila legenda kako tim krajem lutaju duhovi dviju djevojčica koje je 1967. godine usmrtio vozač kamiona.


Amerikanac Cristiano E Patrizia podijelio je prije nekoliko sati na Facebooku fotografiju koja je za čas postala hit na toj društvenoj mreži jer se čini kao da na slici možemo vidjeti djevojčicu kako u mrklome mraku kleči uz cestu.

Vezani članci U ovoj je kući, tako barem kaže priča, sovjetska vojska pobila jednu njemačku obitelj (FOTO: YouTube/Screenshot) Obitelj pobjegla glavom bez obzira iz kuće koju su zaposjeli duhovi, čitava država počela pratiti slučaj Alice Thomas, nova vlasnica kuće, se požalila da još od useljenja čuje neobjašnjivu buku i koračanje (FOTO: Profimedia) Zadnja stvar koju želite vidjeti u pola tri ujutro: Na hodniku se sudario s pokojnom stanarkom

Fotografiju je u listopadu zabilježila njegova supruga dok su se vozili kroz američku saveznu državu Maine, a brojni su zaključili da su se supružnici susreli s duhom, time više što u toj državi doista postoji povezujuća legenda.

Novo ukazanje u slavnom ukletom hotelu: Duh djevojčice čekao na stepenicama

Naime, mnogi su navodno uz tamošnje šume viđali duhove djevojčica, a s godinama se pojavila teorija da je riječ o dvjema desetogodišnjim nesretnicama koje je 1967. godine pored Haynesvillea usmrtio vozač kamiona.

Bilo kako bilo, fotografija je kod štovatelja tema iz domene paranormalnog razbudila maštu, no naravno da treba uzeti u obzir i da je 'djevojčica koja kleči' možda samo neki slučajan detalj na fotografiji, igra svjetlosti koju naš mozak tumači kao nešto mu prepoznatljivo.

Pogledajte fotografiju sami i napišite nam u komentarima što vi vidite: 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook