Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S godinama se pojavila legenda kako tim krajem lutaju duhovi dviju djevojčica koje je 1967. godine usmrtio vozač kamiona.


Amerikanac Cristiano E Patrizia podijelio je prije nekoliko sati na Facebooku fotografiju koja je za čas postala hit na toj društvenoj mreži jer se čini kao da na slici možemo vidjeti djevojčicu kako u mrklome mraku kleči uz cestu.

Vezani članci Hitna pomoć (Arhiva: AFP) Dvogodišnjakinja preminula jer Hitna pomoć nije mogla doći: "Liječnik nije smio napustiti Dom zdravlja" Mutant (Foto: Screenshot/YouTube) Selom se prolomili krikovi: Koza okotila "mješanca svinje i čovjeka"

Fotografiju je u listopadu zabilježila njegova supruga dok su se vozili kroz američku saveznu državu Maine, a brojni su zaključili da su se supružnici susreli s duhom, time više što u toj državi doista postoji povezujuća legenda.

Novo ukazanje u slavnom ukletom hotelu: Duh djevojčice čekao na stepenicama

Naime, mnogi su navodno uz tamošnje šume viđali duhove djevojčica, a s godinama se pojavila teorija da je riječ o dvjema desetogodišnjim nesretnicama koje je 1967. godine pored Haynesvillea usmrtio vozač kamiona.

Bilo kako bilo, fotografija je kod štovatelja tema iz domene paranormalnog razbudila maštu, no naravno da treba uzeti u obzir i da je 'djevojčica koja kleči' možda samo neki slučajan detalj na fotografiji, igra svjetlosti koju naš mozak tumači kao nešto mu prepoznatljivo.

Pogledajte fotografiju sami i napišite nam u komentarima što vi vidite: 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook