Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeza iz tame

Prizor prestravio supružnike: Vidite li i vi duha djevojčice kako kleči uz cestu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S godinama se pojavila legenda kako tim krajem lutaju duhovi dviju djevojčica koje je 1967. godine usmrtio vozač kamiona.

Amerikanac Cristiano E Patrizia podijelio je prije nekoliko sati na Facebooku fotografiju koja je za čas postala hit na toj društvenoj mreži jer se čini kao da na slici možemo vidjeti djevojčicu kako u mrklome mraku kleči uz cestu.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Fotografiju je u listopadu zabilježila njegova supruga dok su se vozili kroz američku saveznu državu Maine, a brojni su zaključili da su se supružnici susreli s duhom, time više što u toj državi doista postoji povezujuća legenda.

Novo ukazanje u slavnom ukletom hotelu: Duh djevojčice čekao na stepenicama

Naime, mnogi su navodno uz tamošnje šume viđali duhove djevojčica, a s godinama se pojavila teorija da je riječ o dvjema desetogodišnjim nesretnicama koje je 1967. godine pored Haynesvillea usmrtio vozač kamiona.

Bilo kako bilo, fotografija je kod štovatelja tema iz domene paranormalnog razbudila maštu, no naravno da treba uzeti u obzir i da je 'djevojčica koja kleči' možda samo neki slučajan detalj na fotografiji, igra svjetlosti koju naš mozak tumači kao nešto mu prepoznatljivo.

Pogledajte fotografiju sami i napišite nam u komentarima što vi vidite: 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene