Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrelo paranormalnog

Novo ukazanje u slavnom ukletom hotelu: Duh djevojčice čekao na stepenicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni tvrde kako su se po prvi puta s onostranim susreli upravo u hotelu koji je inspirirao Stephena Kinga da napiše The Shining.

Ako je za vjerovati onome što nam sugerira fotografija, odnosno riječima osobe koja je u ponedjeljak tu sliku objavila na društvenoj mreži Reddit, u čuvenom ukletom hotelu The Stanley u Estes Parku tijekom vikenda je zabilježeno novo 'onostrano ukazanje'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije dugo trebalo Proganja ih utvara u crnom: Više od 80 školaraca prebačeno u bolnicu Slika nije dostupna Bježi, Jess, bježi Ni mrtvi joj ne mogu odoljeti: Duh pozirao uz Jessicu Albu

Ovog se puta ispred kamera pojavila djevojka imena Lucy, tek jedan od duhova koji prema predajama lutaju tim mjestom.

Ministarstvo odlučilo hitno iseliti djecu iz škole jer je zgrada ukleta

Djevojka se pojavila u večernjim satima na stepenicama točno ispred vodiča, a golim je okom nije primijetio baš nitko od tridesetak članova grupe koji su krenuli u obilazak hotela.

Napomenimo, The Stanley Hotel je poslužio Stephenu Kingu kao inspiracija za bestseller The Shining, prema kojemu je 1980. godine Stanley Kubrick snimio istoimeni hit film.

Jezivo iznenađenje u ponoć: Na hodniku ih dočekali duhovi dviju djevojčica

Osoblje hotela tvrdi da u njemu žive najmanje četiri duše pokojnika (Lucy, Paul, Eddie i Elizabeth), a priča kaže da je Lucy bila beskućnica koja se sklonila u koncertnu dvoranu dok se hotel nalazio u bankrotu.

Jednom nakon što se situacija promijenila, a Lucy otkrivena, djevojka je izbačena iz zdanja, te je nešto kasnije pronađena smrznuta (druga verzija govori da se smrznula u podrumu hotela, op.a.)

"Vjerovali mi na riječ ili ne, upravo sam na tom mjestu, točno gdje je Lucy stajala, osjetio neku neobičnu vrstu energije", dodao je korisnik koji je objavio fotografiju.

Dobro pogledajte sliku, a zatim i pokrenite video koji prikazuje kako izgleda turistički obilazak hotela koji danas na paranormalnom sasvim pristojno zarađuje. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene