Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomaže mu brat

Princ Harry priznaje da mu pilotska obuka nije laka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Princ Harry, treći u nasljednom nizu britanske krune, priznao je da mu pilotska obuka gdjekad teško pada, ali je rekao da mu brat, princ William, kuhanjem pomaže da se oslobodi napetosti.

Dvadesetčetverogodišnji mladić, mlađi sin princa Charlesa i princeze Diane, trenutačno prolazi obuku u zračnoj bazi Shawburyju u West Midlandsu za pilota u zračnoj postrojbi kopnene vojske. U istoj bazi britanskoga Kraljevskog zrakoplovstva (RAF) William se školuje za pilota u spasilačkim operacijama. ‘Gotovo se nikada ne viđamo. A sada zajedno stanujemo, to je divno’, rekao je Harry u razgovoru za nekoliko medija. ‘William gotovo uvijek kuha, a ja izlazim, gledam televiziju i učim’, rekao je a zatim je dodao u šali: ‘U RAF-u nije tako teško kao u kopnenoj vojsci’.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pukla 'kraljevska' ljubav Nakon pet godina razišli se princ Harry i Chelsy Slika nije dostupna Harryjev pakistanski prijatelj 'Princ me nije uvrijedio'

Kako pišu glasila, William je bratu dao neke savjete prije njegova prvog leta helikopterom planiranog za nekoliko tjedana, a Harry je priznao da mu školovanje ne ide glatko. Harry je u petak i u subotu prvi put boravio u New Yorku i prvi put putovao u inozemstvo kao predstavnik kraljevske obitelji. ‘Bila je to simpatična stanka’, ocijenio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene