Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za prijavljivanje lažnog silovanja optuženja je jedna Amerikanka koja se obratila policiji nakon što joj se nije svidio seks s muškarcem s kojim je izašla.


Lynette Lee, 27-godišnjakinja iz Tennesseeja, obratila se policiji nakon spoja s muškarcem kojeg je upoznala na jednoj internetskoj stranici, piše Huffington Post.

Vezani članci Dubravko Klarić, kriminalist Stručnjak objasnio kako je pao Hrvat optužen za švercanje 180 kilograma kokaina: "Naši kriminalci više nisu samo mazge..." Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Nasilje svi osuđuju i potiču da ga se prijavljuje, no što se događa nakon prijave? ''Sudski procesi traju godinama i većina žrtava odustaje''

Policija je ubrzo osumnjičenika privela u postaju. On se pak nemalo iznenadio kada je čuo optužbe protiv sebe, pa je policiji pokušao objasniti što se dogodilo. Rekao je kako je Lee upoznao preko jedne internetske stranice za samce, izašli su na spoj, a nakon toga stupili u spolni odnos na koji su oboje pristali te se potom dogovorili da će se nastavljati viđati, objavio je policijski ured u Clarksvilleu.

>> Što ljubomora čini: Imao šest žena, one ga silovale do smrti

Policija je ponovno pozvala Lee na razgovor na kojem je ona ponovila optužbe, a potom priznala da laže. Detektivima je, rekla da je lagala o spolnom odnosu jer u njemu nije uživala. Policija je stoga protiv nje podnijela optužnicu za lažnu prijavu kaznenog djela. Trenutačno se nalazi u zatvoru, a bit će puštena nakon što plati jamčevinu od 2.000 dolara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook