Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan je Nigerijac zahvaljujući slavi i bogatstvu imao čak čest žena, no to mu baš i nije pokazalo kao najbolji odabir životnog stila.


Uroko Onoja, navodno je 'silovan do smrti', kada ga je napalo njegovih šest ljubomornih žena. Napale su ga oko 3 ujutro kada se vratio kući, te se uputio u sobu svoje najmlađe žene. Ostale žene su 'upale' u sobu s noževima i štapovima zahtijevajući da Uroko vodi ljubav sa svima u isto vrijeme.

Vezani članci Napadač Split - 2 Cure detalji o bestijalnom napadaču iz Splita: "Vidija sam odmah na njemu, reka sam mu - ti si sitni kriminalac. Čak nam je lažnu osobnu dao" Brutalan napad na dvije žene u Splitu - 3 Psihijatar o napadaču iz Splita: ''Ovo može ukazivati na osobu koja ima smanjenu inteligenciju"

Kako je ispričala najmlađa žena, Uroko se odupirao ženama, no one su ga ipak uspjele savladati, te su se dogovorile da će on prvo voditi ljubav s najmlađom, zatim s ostalima.

>> Frizerka pljačkaša silovala tri dana

U trenutku kada se peta žena pripremala za seksualni čin, Uroko je prestao disati.

'Moj suprug je prestao disati, a one su sve istrčale iz sobe smijući se, ali kad su vidjele da ga ne mogu reanimirati pobjegle su u šumu', ispričala je najmlađa žena policijskim istražiteljima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.