Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Prihvati Pepsi Izazov i odvedi ekipu na Ultra Europe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ella Dvornik, ambasadorica Pepsi Hrvatska, dio je žirija koji će odlučiti o najboljim timovima.

Sve što vi trebate napraviti je okupiti ekipu, snimiti prezentacijski video i poslati ga do 1.06. Šest odabranih timova u drugom će se krugu boriti za besplatni put, smještaj i ulaznice za ovogodišnji Ultra Europe u Splitu!

Pepsi Hrvatska pripremio je Izazov za svoje fanove, a oni s najviše vještine i kreativnosti, po izboru Pepsi ambasadorice Elle Dvornik u prvom krugu i fanova u drugom krugu, osvojit će put, smještaj i ulaznice za Ultra Europe u Splitu! Pepsi Izazov se sastoji od dva kruga u kojem se traži jedan dobitni tim. Prvi krug traje do 1. lipnja u ponoć, a sve što vi trebate napraviti kako bi sudjelovali u drugom krugu jest okupiti tim ljudi od 3 do 5 osoba, snimiti kratki video do dvije minute u kojem predstavljate svoj tim i poslati ga na e-mail: prihvacam@pepsichallenge.hr! Šest timova za koje žiri predvođen Ellom Dvornik odluči da su najbolji, prolaze u drugi krug.

Tamo će timove čekati četiri zabavna i ne pretjerano zahtjevna zadatka. Tijekom izvršavanja zadatka, timovi će se morati snimati i slati svoje filmiće koji će biti dostupni na Facebook fan stranici Pepsi Hrvatska. Svi fanovi Pepsija imat će priliku dati glas svojem favoritu, a osim na Facebooku, glasovanje će se odvijati i putem SMS-a, koristeći kod otisnut na poleđini čepa Pepsi boce. Glas dobiven na ovakav način vrijedit će duplo!

Timovi će skupljati glasove četiri tjedna, za svaki zasebni tjedni zadatak. Po uspješnom završetku svih Pepsi Izazova, zbrojit će se glasovi, a dobitni tim osvaja put, smještaj i ulaznice za Ultra Europe Split!

Pravila možete pročitati ovdje (www.pepsichallenge.hr), a novosti o natječaju pratiti putem Facebook stranice Facebook.com/PepsiHrvatska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene