Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alergične na sve uređaje

Preselile u pećinu kako bi pobjegle od elektromagnetskog zračenja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuskinje Anne Cautain i Bernadette Touloumond su hiperosjetljive elektromagnetsko zračenje. Stoga su se preselile u pećinu u blizini grada Beaumugnea.

Simptomi elektrosenzibilnosti su glavobolje, mučnine, bol u prsima, trnci u ekstremitetima, osjećaj da koža gori. Francuskinje više nisu mogle živjeti u modernom svijetu prepunom električnih uređaja pa su postale 'izbjeglice' i preselile u pećinu u blizini grada Beaumugnea.

Pročitajte i ovo Zemlja kao Ravna Ploča (Ilustracija: Gulliver/Thinkstock) Teorija zavjere Sudionici 1. konvencije "Ravna Zemlja" tvrde da imaju dokaze da gravitacija – ne postoji Slika nije dostupna Nadzorne kamere VIDEO Snimljeni trenuci kada je započeo pokolj na vojni kompleks

>> Žena alergična na - struju!

Da biste mogli pristupiti tom području morate se popeti ljestvama i ne smijete sa sobom imati mobilni telefon.

52-godišnja Anne ne može podnijeti bilo kakvu vrstu elektromagnetskih valova i već triću zimu živi u pećini. Bivša zaposlenica Sveučilišta u Nici više nije mogla izdržati kada je u siječnu 2009. na sveučilištu instaliran Wi-Fi. Pećina je za nju bila jedina opcija a uskoro joj se pridružila i 66-godišnja Bernadette. Najviše im, kažu, nedostaje svjež zrak i sunčeva svjetlost. Nemaju grijanje ni električnu energiju. Imaju krevete i stol na kojem gori nekoliko svijeća.

Mnogi su mislili da su lude i zbog toga su izgubile prijatelje i obitelj. No elektrosenzibilnost je, iako vrlo rijetka, sada i medicinski priznata bolest.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene