Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije sramota zaplakati, pa ni zamoliti kroz suze voljenju osobu da još jedanput razmisli, ali negdje je ipak potrebno podvući crtu.


Gadan je to osjećaj kada duša zaboli, kada vas voljena osoba obavijesti da je između vas gotovo. Tu smo školu patnje gotovo svi prošli, a vjerojatno i prilično slično reagirali kada smo otkrili da pripadamo prošlom svršenom vremenu.

Vezani članci Jamie Foxx Šest je godina skrivao vezu s glumicom zbog njezinog bivšeg. Nakon prekida otpustio je sve kočnice Prizor je zabilježen u nigerijskom Lagosu (FOTO: Screenshot/Instagram) Kleknula je ispred njega u zlatnim petama, pa gorko zaplakala kada joj je rekao da je ženiti neće

Ipak, reakcija ovog upravo ostavljenog nesretnika silno je iznenadila, čak  do te mjere da je postala hit na Facebooku s više od dva milijuna pregleda i 40 tisuća dijeljenja.

Da se razumijemo, nije sramota zaplakati, pa ni zamoliti kroz suze voljenju osobu da još jedanput razmisli, ali nišpošto ne treba ići tako daleko da zbog vas zovu policiju. Ma koliko bilo teško.