Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poziv na događanje Shooster dan Subota 2.4. i Nedjelja 3.4, 9 - 20h

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DI JE SHOOSTER, TU JE AKCIJA

DOĐI NA SHOOSTER DAN U ARENA CENTAR!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SHOOSTER Timberland Radford - rođen je novi klasik Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

 Proljeće je stiglo i vrijeme je da se malo pokrenemo, vrijeme je za akciju! Ako si za 'moving', mjesto koje ovaj vikend ne smiješ propustiti je Arena Centar u kojem se ove subote i nedjelje održava super zabavni Shooster dan. Na Trgu Dalmacija Arena Centra bit će smješten Shooster box u kojem izlažemo 12 top modela tenisica ali pripremamo i mnoštvo zabave i nagrada. Nema posebnih prijava i kvalifikacija, samo dođi i uskoči u neku od aktivnosti!
Ako imaš dobru memoriju, igra za tebe je SHOOSTERIT! – igraj za tenisice. Dinamična igra u kojoj se naizmjenično otvaraju poklopci kutija ispod kojih se nalaze likovi koje treba zapamtiti gdje se točno nalaze. Zvuči lakše nego što jest, ali isplati se okušati – najbolji osvajaju fantastične nagrade! Ljubiteljima dobrih tenisica dovoljno je spomenuti da mogu osvojiti adidas ZX Flux, Converse Chuck Taylor All Star II, Nike Huarache i Nike Air Force 1! Ako ti memorija malo šteka, svejedno probaj jer doma nećeš praznih ruku – najbolji osvajaju tenisice ali nagrađujemo i sve ostale koji budu sudjelovali – lijepim malim darovima i popustima od 10 do 30% za kupnju u Shoosteru. One koji se ipak bolje snalaze u virtualnim natjecanjima, čeka SHOOSTERP4S – Play4Sneakers. Znači, 'skočiš' na skejt pa na PlayStation ProSkateru 5 dokaži da si u tome bolji od svih! Možeš doskejtati do stvarno super tenisica kojima opet nagrađujemo najboljeg, a Shooster će se pobrinuti da i u ovoj igri nitko ne ostane praznih ruku – sve koji se odvaže natjecati čekaju popusti do 30% za kupnju u Shoosteru. Nakon uzbudljivih mentalnih i tjelesnih izazova, možeš malo predahnuti u umjetničkom kutku Shooster boxa. Naš poznati ulični umjetnik Lunar kreirao je ekskluzivni model tenisica Nike Air Force 1 by Lunar oslikavši ih svojim razigranim likovima punih boja i života. Ova limitirana kolekcija tenisica izložena je uz Shooster box ali može se i kupiti po cijeni od 999kn, i to samo ovaj vikend u Shoosteru u Arena Centru. Totalna ekskluziva i razlog više da svratiš na Shooster dan!
A ima ih još – majstor grafita i lijepog pisanja Miro Modul Petković u programu COOL SIGNS4YOU kreirati će tvoj vlastiti natpis ili znak koji ćeš na kraju moći i ponijeti doma kao stvarno cool i unikatnu uspomenu. Svi koji se uključe osvajaju i 10% popusta u Shoosteru, a ako svoj znak ili natpis objaviš na društvenim mrežama, popust skače na 20%!
Mi u Shoosteru volimo tenisice, volimo dizajn, volimo igre i zabavu i sve to želimo podijeliti s tobom na Shooster danu ovaj vikend u Arena Centru! Eventu će se pridružiti i naši ambasadori Andrea Andrassy, Ivan Dečak, Remi iz Elementala, High 5 – dođi i ti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene