Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Parovi u pravilu žele da njihovo vjenčanje prođe savršeno. Ali ovom paru upravo je najvažniji dio ceremonije prošao... najblaže rečeno - nespretno.


Kada je službenik trebao voditi vjenčanje, zaboravio je gdje je prstenje, pa ih je dao kumovima da ih drže, pa je opet zaboravio gdje je prstenje, a cijelo vrijeme listajući knjigu u želji da pronađe tekst koji bi trebao izgovoriti, piše News.com.

Vezani članci Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Iako bi mogao imati koju god poželi, on više od 14 godina voli samo nju, a sad mu je postala i supruga Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Nakon 12 godina veze, uspjela je otopiti "Stijenu": Slavni glumac oženio 13 godina mlađu djevojku

Casey i Jessica O’Donnell, iz Ontaria, pronašli su službenika za vjenčanja u posljednji trenutak, putem web stranice, ali George Casselman, koji je došao ozakoniti njihovu vezu, bio je potpuno neiskusan i zapravo nije imao pojma što radi.

Skandal: Kad je mladenka skinula veo, mladoženja se odlučio razvesti

Kako u knjizi nije mogao pronaći tekst koji treba izgovoriti, mladenka mu je na kraju potpuno iznervirano rekla: 'Ma, samo nešto izmislite'.

Da sve bude još gore, nekoliko mjeseci nakon vjenčanja mladi je bračni par primio obavijest službe za vjenčanja Ontario, da njihov brak nije zakonit! Sada moraju platiti još 500 dolara kako bi svoju zajednicu ozakonili - ovoga puta zapravo.

Kako je službenik uspio pokvariti ovo kanadsko vjenčanje, pogledajte ovdje. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook