Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronevjerila gotovo dva milijuna kuna

Potkradala šefa kako bi organizirala otmjeno vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladenka koja je ukrala gotovo 200.000 funti (oko 1.800.000 kuna) od svog šefa kako bi organizirala vjenčanje osuđena je na zatvorsku kaznu od 20 mjeseci.

Kada je Peter Sutton, šefa 29-godišnje Kirsty Lane iz Manchestera u Velikoj Britaniji, došao na njezino vjenčanje, posumnjao je da si ona to ne može priuštiti. Njegove su sumnje i potvrđene nakon što je detaljnije zavirio u financije firme.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

Kirsty je, naime kod njega bila zaposlena na pola radnog vremena i plaća joj je godišnje iznosila 15.000 funti (oko 130.000 kuna). Samo dvorana u kojoj se održavalo vjenčanje koštalo je više od 40.000 funti.

>> Pijani svatovi uništili restoran, mladenka dobila šakom u lice!

Pokazalo se da je Lane šefa potkradala više od dvije godine, piše Daily Mail. Mladenka je uhićena i prije nego je stigla na bračno putovanje, a na suđenju je priznala da je kriva po deset točki optužnice za pronevjeru.

Sutton je kazao kako ga je potkradanje gotovo stajalo posla. 'Vjerovao sam joj, a ona je to tako vratila. To je vjenčanje bilo najotmjenije koje sam ikada vidio', rekao je Sutton.

Zbog 'lošeg' je poslovanja u tvrtki Petera Suttona koja zapošljava 18 ljudi, bez posla ostalo dvoje ljudi, prije nego se saznalo da je Lane potkradala firmu. Sutton kaže da je krađa s porezom firmu koštalo oko 300.000 funti.

Da je potkradala šefa nije rekla ni svom suprugu, 36-godišnjem Grahamu Laneu. Suprug je mislio da je to novac od bonusa, plaće i ušteđevine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene