Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjenčanje iz noćne more

Pijani svatovi uništili restoran, mladenka dobila šakom u lice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna britanska mladenka nije mogla ni naslutiti u što će se pretvoriti njen dan iz snova. Osim što su njeni gosti gotovo potpuno uništili restoran i ona je sama zaradila modricu na licu.

I u Hrvatskoj se gosti na vjenčanjima vole opustiti, ponekad i popiti koju čašicu previše, no još uvijek nismo čuli za slučaj uništavanja restorana i premlaćivanja mladenke.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura

To se, naime, dogodilo na jednom vjenčanju početkom ovog mjeseca u Velikoj Britaniji kada su se gosti napili i počeli bacati hranu jedni po drugima. Jastoga, da budemo točniji.

>> Ova mladenka će pamtiti bacanje buketa, pogledajte zašto!

Svadbeno slavlje se pretvorilo u masovnu tučnjavu nakon što je jedan od gostiju udario mladenku šakom u lice. Policija je bila pozvana nekoliko puta, no pojavili su se tek oko 3 sata u noći. Tada su uspjeli obuzdati podivljale svatove, no kasnije su ponovno morali intervenirati nakon što su gosti srušili vrata restorana.

Malo je reći da se mladenkin dan iz snova pretvorio u dan iz najgore noćne more.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene