Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razočaran muškarac

Poslao joj 1.615 riječi ljubavnih žalopojki, ona ih objavila na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo je jedan izlazak trebao bankaru Mikeu da se zaljubi u Njujorčanku Lauren. No, njezini su osjećaji bili drugačiji. Nakon što nije odgovarala na njegove pozive, on joj je poslao dugačko pismo, a ono je pak završilo na internetu.

Budite svjesni zamki romantičnih izlazaka u 21. stoljeću. Upravo je na teži način to otkrila Njujorčanka Lauren, kada je izašla na jedan spoj s investicijskim bankarom Mikeom. Kako ona nije željela ponovno izaći s njim, Mike se potrudio napisati pismo od 1.615 riječi koje su završile na internetu.

Pročitajte i ovo Željka Markić, U ime obitelji Traže jednu stvar U ime obitelji poslalo pismo Plenkoviću, traže samo jednu stvar: "Nanosi štetu demokratskoj kulturi" Antony Blinken Energetska sigurnost Američki državni tajnik pisao Grliću Radmanu: ''Čović blokira izgradnju plinovoda RH-BiH''

Kada je Lauren ignorirala njegove pozive, on je zaključio kako bi najbolje bilo na internetu pronaći njezinu e-mail adresu i napisati joj pismo obrazlažući razloge zbog kojih bi ponovno trebala izaći s njim, piše Daily Mail. Lauren je bila već toliko opterećena njegovom opsjednutošću da je cijelo pismo objavila na internetu.

>> Ljubavna pisma princa Charlesa

A on je u njemu napisao uistinu svašta. Od detalja koje primijetio u njezinom ponašanju tijekom spoja, do analize tko se kada i zašto ponaša na taj način. I ta njegova analiza nagnala ga je da zaključi kako se tako ponaša samo osoba kojoj se on svidio.

'Moraju biti srodne duše jer oboje vole filharmoniju'

'Igrala si se s kosom. Žena koja se igra s kosom je uobičajeni znak flerta. To čak piše i na Googleu', napisao je Mike te također zaključio kako budući da oboje vole filharmoniju, moraju biti srodne duše.

'Već idemo na koncerte klasične glazbe sami. Ako odemo zajedno, to ti neće neće oduzeti mnogo vremena', piše Mike dodajući kako je više ne smatra toliko privlačnom kao što je to bilo kada su izašli, međutim voljan je naći se s njom ponovno i započeti vezu.

'Ne razumijem zašto ne želiš ponovno izaći sa mnom. Imamo mnogo toga zajedničko', stoji u Mikeovom pismu koje u cijelosti možete pročitati ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene