Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok Riječani s nestrpljenjem iščekuju 12. po redu Fiumanku, novinare očekuje peti susret pod jedrima i njihova Press Fiumanka! Prošlogodišnji rezultat i osvojeno drugo mjesto u ukupnom poretku, svrstali su posadu Nove TV među favorite medijske regate.


Posada Nove TV jedri na brodu Dubrovnik i jedna je od 12 medija koji učestvuju u ovoj regati koja je pobudila veliki interes među novinarima, pa sve veći broj upita dolazi i iz susjednih zemalja.

Vezani članci Ivan Čačić, meteorolog Nove TV - 2 Ivan Čačić, jedan od najpoznatijih i najutjecajnijih meteorologa u svijetu, novo je lice prognoze Nove TV Mario Valentić - 2 Poslije uloge stripera vraća se kao policajac sa službenim vozilom kakvo još niste vidjeli: ''Inspirirali su me Jim Carrey i Mr. Bean''

Uz domaće medijske snage, ove godine na regati sudjeluju i tri televizije iz regije - TV Vojvodina, MTV iz Mađarske te Televizija Kopar. Iako je regata od samog početka međunarodnog karaktera, uskoro bi mogla prerasti u europsko prvenstvo za medije.

Na glavnoj subotnjoj regati očekuje se sudjelovanje gotovo 200 posada iz više europskih zemalja, a ono po čemu je Fiumanka drugačija je način organizacije. Regata je u potpunosti - besplatna! Svi prijavljeni učesnici dobivaju osiguran vez bez naknade, majicu za svakog člana posade i obrok nakon regate. Sadržaji na kopnu također su besplatni za sve posjetitelje – od sajma jedrenja, do večernjih koncerata.