Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok Riječani s nestrpljenjem iščekuju 12. po redu Fiumanku, novinare očekuje peti susret pod jedrima i njihova Press Fiumanka! Prošlogodišnji rezultat i osvojeno drugo mjesto u ukupnom poretku, svrstali su posadu Nove TV među favorite medijske regate.


Posada Nove TV jedri na brodu Dubrovnik i jedna je od 12 medija koji učestvuju u ovoj regati koja je pobudila veliki interes među novinarima, pa sve veći broj upita dolazi i iz susjednih zemalja.

Vezani članci Petar Jojić (Foto: Nova TV) - 2 Dvojnik Zdravka Čolića nekad je pjevao na ulici: ''Neki su me pogrešno procijenili kao imitatora'' Slika nije dostupna Regata Fiumanka: Završila ovogodišnja 'fešta od mora i jedara'

Uz domaće medijske snage, ove godine na regati sudjeluju i tri televizije iz regije - TV Vojvodina, MTV iz Mađarske te Televizija Kopar. Iako je regata od samog početka međunarodnog karaktera, uskoro bi mogla prerasti u europsko prvenstvo za medije.

Na glavnoj subotnjoj regati očekuje se sudjelovanje gotovo 200 posada iz više europskih zemalja, a ono po čemu je Fiumanka drugačija je način organizacije. Regata je u potpunosti - besplatna! Svi prijavljeni učesnici dobivaju osiguran vez bez naknade, majicu za svakog člana posade i obrok nakon regate. Sadržaji na kopnu također su besplatni za sve posjetitelje – od sajma jedrenja, do večernjih koncerata.